Sunday

Sunday Woonboulevard Poortvliet

Sunday creëert rust in je slaapinterieur. Met een prachtige collectie boxsprings brengt Sunday elegantie naar je slaapkamer. Het merk kenmerkt zich door een strakke vormgeving met rustige kleuren. De items van Sunday geven je een goede ondersteuning en zorgen voor ontspanning in de je slaapkamer om je zo een optimaal slaapcomfort te kunnen bieden. Je wordt uitgerust wakker met Sunday. Bekijk nu de hele collectie bij Woonboulevard Poortvliet en maak van slapen weer een feestje!


Populair: Boxsprings | Boxspring accessoires

De boxsprings van Sunday maken slapen iedere nacht opnieuw tot een bijzondere beleving. Ontdek de Sunday collectie in onze collectie online of breng een bezoek aan de afdeling Slaapwereld, waar onze slaapexperts je graag alles vertellen over de Sunday boxsprings.

Dit maakt de Sunday boxsprings en toppers bijzonder

De naam van het merk Sunday komt voort uit de gedachte dat de zondag synoniem is met rust en ontspanning. Met een Sunday boxspring in je slaapkamer voelt elke dag als een zondag. De boxsprings uit de Sunday collectie zijn vormgegeven met perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en een ongeëvenaard ligcomfort voor het ervaren van de ultieme slaapbeleving. Sunday boxsprings worden in Europa geproduceerd en je krijgt een garantie van 25 jaar op veer- en framebreuk. Met 90 dagen omruilgarantie en veel boxsprings direct uit voorraad leverbaar is de Sunday een bijzonder product. Elke Sunday box heeft een unieke basis en in combinatie met de Airflow topper ben je verzekerd van de allerbeste ondersteuning en een hoogwaardig slaapcomfort. De kern van de Airflow topper bestaat uit flexibele mini-pockets, die volledig ademend zijn en zo warme lucht snel afvoeren. Dit zorgt voor een fris en aangenaam slaapklimaat.

De Sunday stijl voor het interieur van jouw slaapkamer

Het unieke high-low pocketveren systeem van de Sunday boxsprings geeft je lichaam een actieve ondersteuning. Niet alleen staan de Sunday boxsprings voorop als het gaat om comfort en support, maar ook op het gebied van stijl en uitstraling. De boxsprings zijn leverbaar in verschillende maten en ook verkrijgbaar in de lengtemaat 210 cm. Je hebt de keuze uit drie modellen boxsprings en drie hoofdborden, die onderling met elkaar gewisseld kunnen worden. Ook kies je zelf de kleur van je Sunday boxspring. Zo creëer je een slaapkamer interieur, dat tot in detail bij jou past.