/ 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Helaas kunnen wij op dit moment geen interieuradvies geven in onze showroom. Wij helpen je graag telefonisch, via beeldbellen of aan huis. Maak een afspraak

Droom jij ook al jaren van een INTERIEUR dat volledig is afgestemd op je smaak?


Kies jij voor een stoere leren bank of voor een mooie hoekbank met relaxfunctie? Welke eetkamerstoelen passen het beste bij die houten tafel? En staan de gordijnen wel mooi bij de kleur op de muur? Woonboulevard Poortvliet biedt wooninspiratie voor je hele huis. Vaak is het lastig keuzes te maken bij het samenstellen van je interieur. De woon- en slaapexperts van Woonboulevard Poortvliet helpen je hier graag bij. Tijdens één van onze advies-sessies (brons, zilver en goud) in de showroom, laten wij je de mogelijkheden zien om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

Maak een afspraak

PERSOONLIJK ADVIES – Hoe werkt dat?

BRONZEN, ZILVEREN & GOUDEN adviespakketten


We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en doen dat met persoonlijk advies. Wil je materiaaladvies? Kleuradvies? Of misschien wel een 3D interieurplan? We werken met drie verschillende adviespakketten zodat we je kunnen voorzien van het juiste advies. Precies zoals jij het wilt! Voor het zilveren en gouden adviespakket vragen wij een bijdrage. Deze bijdrage wordt weer in mindering gebracht op het totale orderbedrag wanneer je na het interieuradvies een aankoop doet vanaf € 2500*.

In deze tabel vind je de verschillende onderwerpen die we behandelen tijdens ons interieuradvies**:

In onze showroom**

 

Onze Pakketten


 • Product en materiaaladvies over meubels, slapen, stoffering, keukens, verlichting en accessoires
 • 2D interieurschets / plattegrond
 • Kleuradvies
 • 3D interieurplan

 • Lichtplan
 • VR interieurplan
 • Moodboard
INTERIEURADVIES
BRONS
GRATIS
Maak afspraak

INTERIEURADVIES
ZILVER
€ 50*
Meest gekozen
Maak afspraak

INTERIEURADVIES
GOUD
€ 250*
Maak afspraak

<
>


MELD JE HIER AAN

I.v.m. de huidige Corona maatregelen kunnen wij pas na 19 januari 2021 weer interieuradviezen in onze showroom inplannen. Wel kunnen wij je telefonisch via beeldbellen of aan huis adviseren. Maak een afspraak.

 • View file...

  Hier kun je eventueel nog opmerkingen of een plattegrond uploaden.

* Vereiste velden

PERSONAL SHOPPING


Ben je aan het winkelen in de showroom en kom je er niet helemaal uit welke stoelen er bij de tafel passen of welk matras op je bed? Kies dan voor Personal Shopping. Onze experts helpen je dan natuurlijk ook graag. Samen met een woon- of slaapexpert ga je de showroom in en krijg je tips over het creëren van een interieur dat bij je past. Dit advies is natuurlijk gratis. Breng een bezoek aan de showroom en vraag naar een beschikbare verkoopadviseur. Een afspraak maken is niet nodig, maar tijd reserveren bij een van onze verkoopadviseurs is wel aan te raden. Vul het webform dan in.

Maak een afspraak voor na 19/01

Ontmoet alvast enkele van ONZE INTERIEURADVISEURS