• 50.000 m2 winkeloppervlakte
  • 32 woonwinkels
  • Laagste prijzen
8.3 / 10

Persoonlijk interieuradvies

 

Maak jouw huis een thuis door je persoonlijkheid te laten zien in je interieur. Kies jij voor een hoekbank in de woonkamer of past een stoere leren bank beter bij jouw woonstijl? En hoe zie jij de ideale slaapkamer voor je? Tijdens een gratis en vrijblijvend interieuradvies laten de woon- en slaapexperts van Woonboulevard Poortvliet je graag de mogelijkheden zien om de pluspunten van je huis te benadrukken. Zo straalt je interieur warmte uit in een stijl die bij jou past. Ontdek jouw interieurmatch tijdens een interieuradvies voor de woonkamer of slaapkamer bij de woonexperts van Woonboulevard Poortvliet XXL.

 

Vraag je een uitgebreid interieuradvies aan inclusief 3D-tekening? Dan wordt hiervoor een bedrag van 50 euro in rekening gebracht. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het totale orderbedrag als je een aankoop doet. Kies je voor een basis interieuradvies zonder 3D-tekening, dan is het interieuradvies gratis. Een van onze interieurexperts geeft je advies voor het samenstellen van je droominterieur, maar er wordt bij een gratis interieuradvies geen 3D interieur ingetekend.

 

Wil je een afspraak maken voor een interieuradvies? Vul dan in het onderstaande formulier je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Let op, de huidige wachttijd voor het aanvragen van een interieuradvies is één maand.


* Vereiste velden