• 50.000 m2 winkeloppervlakte
 • 32 woonwinkels
 • Laagste prijzen
8.3 / 10

Eetkamerbanken

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie
  Woonboulevard Poortvliet biedt extra zekerheid met het geven van 5 jaar garantie. Als er binnen deze 5 jaar een materiaal- of bekledingsfout vastgesteld wordt op een meubel dat bij ons is gekocht, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie. Daar doen we zelfs nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel, voor deze afdelingen geldt een andere garantieregeling.

   

Eetkamerbanken

Jouw unieke gevoel voor stijl wordt zichtbaar in elk element van je woonkamerinterieur, want daar komen creativiteit en de laatste trends samen in een aansprekend elegant geheel. Het verhaal van je liefde voor wonen en een samensmelting van verschillende stijlen resulteert in een interieur met een warme sfeer. En je nieuwste ontdekking op meubelgebied, die je op het lijf is geschreven, is de eetkamerbank. Dit item heeft de perfecte plaats gevonden aan je robuuste eetkamertafel en hij is ook gemakkelijk naar de woonkamer te verplaatsen als je daar extra zitruimte nodig hebt. Een multifunctioneel zitmeubel dus!

Feestelijk zitten op de eetkamerbank

Het bedenken van een nieuwe trend op meubelgebied is niet zo moeilijk, maar dat concept ook uitwerken en het zijn weg in de wereld laten vinden, is een ander verhaal. Toch is het de ontwerpers van de eetkamerbank gelukt. Het authentieke meubel is niet alleen verkrijgbaar in een traditioneel houten model, maar traditie en innovatie ontmoeten elkaar in de moderne en rustiek vormgegeven versies van het stijlvolle zitmeubel. Kies een eetkamerbank die in stijl en uitvoering past bij de sfeer van jouw eethoek. Plaats een aantal eetkamerstoelen aan de ene zijde van de tafel en aan de andere zijde een eetkamerbank. Laat deze in dezelfde kleur bekleden of juist in een contrastkleur, zodat de unieke combinatie des te meer opvalt. En als je echt voor een krachtig geheel wilt kiezen met stoere accenten, dan zet je twee verschillende eetkamerbanken tegenover elkaar aan de eetkamertafel. Zo ontstaat een karakteristiek geheel met een intiem karakter, dat een doorbraak is op interieurgebied.

Meer dan zitten alleen

Leren om jezelf volledig te ontspannen na een drukke dag kan soms lastig zijn. Maar met een interieur met naturel kleurtinten, zachte stoffen en landelijke elementen is het gemakkelijk om de rust te vinden die je zoekt. Of misschien houd jij meer van een combinatie van robuust hout, metaal en gladde oppervlakken met een industrieel tintje voor het creëren van een rustmoment in je dag. Wat je ook kiest, de eetkamerbank staat je terzijde. Met een keuze uit vele modellen met of zonder rugleuning, een onderstel van hout of metaal en in allerlei kleuren selecteer jij de eetkamerbank die representatief is voor jouw woonstijl en die je laat genieten in een feestelijke ambiance.

Nodig vrienden en familie uit om kennis te maken met deze toevoeging aan je interieur en laat ze met een nieuwe visie op wonen jou en je huis bewonderen. Kies voor optimaal genieten met een multifunctionele eetkamerbank in je interieur!