Eetkamerbanken

 1. 1
 2. 2
Toont 1-12 van de 24 producten
 1.  

  Eetkamerbank Todi
  Eetkamerbank Todi
  Landelijk, modern of industrieel, eetkamerbank Lancy past...
  € 629,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Eetkamerbank Stanley
  Eetkamerbank Stanley
  Met deze eetkamerbank aan de eettafel kies je voor tafele...
  € 329,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Eetkamerbank Finn
  Eetkamerbank Finn
  Kies voor een stijlvolle toevoeging aan je interieur met ...
  € 889,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Eetkamerbank Olsen
  Eetkamerbank Olsen
  € 949,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Eetkamerbank Close
  Eetkamerbank Close
  € 1.899,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Eetbank Brody
  Eetbank Brody
  Met een eetbank geef je een unieke invulling aan de eetho...
  € 1.099,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Bank Shaun
  Bank Shaun
  Creëer een eethoek met karakter met het toevoegen van eet...
  € 439,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Bank Toba Teak
  Bank Toba Teak
  De eetkamerbank is een opvallend meubel met een geheel ei...
  € 369,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Eetbank Catwalker
  Eetbank Catwalker
  Vanaf € 1.424,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Eetbank Opus
  Eetbank Opus
  Kies voor een eethoek met karakter met het toevoegen van ...
  Vanaf € 1.125,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Eetbank Bottom
  Eetbank Bottom
  Vanaf € 1.223,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Eetkamerbank Marvin
  Eetkamerbank Marvin

  € 895,00

  € 895,00 Incl 21% BTW

 1. 1
 2. 2
Toont 1-12 van de 24 producten
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
   
 • 30 woonwinkels
  Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.

   

Eetkamerbanken

Jouw unieke gevoel voor stijl wordt zichtbaar in elk element van je woonkamerinterieur, want daar komen creativiteit en de laatste trends samen in een aansprekend elegant geheel. Het verhaal van je liefde voor wonen en een samensmelting van verschillende stijlen resulteert in een interieur met een warme sfeer. En je nieuwste ontdekking op meubelgebied, die je op het lijf is geschreven, is de eetkamerbank. Dit item heeft de perfecte plaats gevonden aan je robuuste eetkamertafel en hij is ook gemakkelijk naar de woonkamer te verplaatsen als je daar extra zitruimte nodig hebt. Een multifunctioneel zitmeubel dus!

Feestelijk zitten op de eetkamerbank

Het bedenken van een nieuwe trend op meubelgebied is niet zo moeilijk, maar dat concept ook uitwerken en het zijn weg in de wereld laten vinden, is een ander verhaal. Toch is het de ontwerpers van de eetkamerbank gelukt. Het authentieke meubel is niet alleen verkrijgbaar in een traditioneel houten model, maar traditie en innovatie ontmoeten elkaar in de moderne en rustiek vormgegeven versies van het stijlvolle zitmeubel. Kies een eetkamerbank die in stijl en uitvoering past bij de sfeer van jouw eethoek. Plaats een aantal eetkamerstoelen aan de ene zijde van de tafel en aan de andere zijde een eetkamerbank. Laat deze in dezelfde kleur bekleden of juist in een contrastkleur, zodat de unieke combinatie des te meer opvalt. En als je echt voor een krachtig geheel wilt kiezen met stoere accenten, dan zet je twee verschillende eetkamerbanken tegenover elkaar aan de eetkamertafel. Zo ontstaat een karakteristiek geheel met een intiem karakter, dat een doorbraak is op interieurgebied.

Meer dan zitten alleen

Leren om jezelf volledig te ontspannen na een drukke dag kan soms lastig zijn. Maar met een interieur met naturel kleurtinten, zachte stoffen en landelijke elementen is het gemakkelijk om de rust te vinden die je zoekt. Of misschien houd jij meer van een combinatie van robuust hout, metaal en gladde oppervlakken met een industrieel tintje voor het creëren van een rustmoment in je dag. Wat je ook kiest, de eetkamerbank staat je terzijde. Met een keuze uit vele modellen met of zonder rugleuning, een onderstel van hout of metaal en in allerlei kleuren selecteer jij de eetkamerbank die representatief is voor jouw woonstijl en die je laat genieten in een feestelijke ambiance.

Nodig vrienden en familie uit om kennis te maken met deze toevoeging aan je interieur en laat ze met een nieuwe visie op wonen jou en je huis bewonderen. Kies voor optimaal genieten met een multifunctionele eetkamerbank in je interieur!