Barkrukken

Aan het kookeiland kan je vele dingen doen. Uitgebreid dineren, vlug ontbijten of gewoon even lekker bijkletsen. Hiervoor zijn brakrukken de ideale stoelen. Je kunt barkrukken makkelijk aanschuiven aan het kookeiland of zelfs aan een hoge eettafel. De barkruk kan bovendien makkelijk bij worden geschoven zodat je bij feestjes een plek extra hebt. Ga je voor houten barkrukken of ben je meer van de lederen barkrukken? En kies je voor barkrukken met rugleuning of zonder? Het is allemaal mogelijk bij Woonboulevard Poortvliet. Wil je een barkruk kopen? Dan hebben wij een uitgebreide selectie voor je!

Populair: Leren barkrukken | Zwarte barkrukken | Grijze barkrukken | Industriële barkrukken

Producten 49-67 van 67

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina

Ideaal zitten op barkrukken

De barkruk heeft een plaats veroverd in de wereld van wonen. Zo werd het kookeiland populairder en ook de bartafel is weer helemaal in. Daarbij kunnen stijlvolle barkrukken natuurlijk niet ontbreken. Keukenkrukken zijn een ideaal middel om jouw kamer nog wat gezelliger en stoerder te maken. Je hoeft niet eens aan een bar te zitten om een barkruk te kunnen hebben. Deze stoelen moeten natuurlijk wel uitermate comfortabel zijn. Met de vele verschillende soorten materialen die verkrijgbaar zijn is dat geen probleem. Ieder heeft zijn eigen voorkeur, maar daarvoor hebben wij krukken in hout, leer, microleer en stof. Als je een echte fan bent van de houten barkrukken, kijk dan eens naar de houten stoelen van Must Living met zwarte bekleding. Heb je toch liever barkrukken leer? Geen probleem. Kijk dan eens naar de DTP Home stoelen in een schitterende cognac kleur die perfect past in jouw industriële interieur. Voor de liefhebbers van stof zijn er ook nog vele opties. Bekijk dan de collectie van XOOON die vele stijlvolle stoffen stoelen heeft in vele verschillende kleuren – perfect voor jouw moderne interieur. Zo zijn er vele opties in alleen al materiaal. Je kan nog comfortabeler zitten door barkrukken met rugleuning en barkrukken met armleuning te bestellen. Niets is comfortabeler dan een heerlijk zittende kruk waar je rustig achterover in kan leunen. Wil je de krukken nou ook onder de tafel schuiven? Kies dan voor lage barkrukken waarmee je aan tafel en aan jouw kookeiland kan zitten. Er is keuze genoeg. Bekijk onze webshop voor alle keuzes of bezoek onze winkel en ontdek alle barkrukken!

Barkrukken kopen bij Woonboulevard Poortvliet

Het kopen van stoelen voor de eethoek is iets waar je lang naar uit kunt kijken. Misschien ben je helemaal klaar met je huidige eetkamerstoelen, of heb je het interieur toevallig gekocht met het nieuwe huis. Dan zijn barkrukken de ideale oplossing! In een modern interieur, een landelijk geheel of een huis met een klassieke uitstraling, barstoelen passen overal. Je kan ze ook met vele andere producten combineren. Probeer eens industriele barkrukken met armleuning in een landelijk interieur met een eettafel met een keramieken tafelblad. Kies anders voor luxe barkrukken in een heel modern interieur die je kan combineren met een hoge draaifauteuil. In het assortiment van Woonboulevard Poortvliet kun je kiezen uit zitmeubels, die passen in elke woonstijl. Zo creëer je een interieur waar jij je thuis voelt. De barkrukken vallen onder de categorie stoelen en qua stijl kan je het onderverdelen in de volgende onderdelen:

Barkrukken industrieel, barkrukken draaibaar of barkrukken wit?

Heb jij al een favoriete barkruk kunnen vinden? Veel mensen vallen voor stoere barkrukken voor een industrieel interieur. De zetels zijn bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies voor barkukken wit in een modern interieur, voor barkrukken zwart in een industrieel interieur, of probeer eens wat anders en kies voor barkrukken groen in een landelijk interieur. Je kan ze volledig personaliseren door te kiezen voor barkrukken draaibaar of barkrukken met leuning. Dit geeft je interieur een trendy uitstraling en zorgt voor een interieur, waar je in stijl kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Welke zitmeubels geef jij een plaats in je interieur? Als het lastig vindt om zelf te kiezen, dan helpen onze woonexperts je graag. Voor alle vragen over soort, materiaal, grootte of zelfs voor onderhoud staan we voor je klaar. Tot ziens in Poortvliet!