50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Willisau

Willisau

Creëer jouw Willisau interieur met de meubels van het Zwitserse design label. Combineer een luxe eettafel met eetkamerstoelen en maak het woonkamer interieur compleet met een design salontafel.

Willisau: gepassioneerd design meubelontwerp

De meubels van Willisau zijn met passie ontworpen en geproduceerd. Hierbij wordt gekozen voor tijdloos mooie materialen, zodat jouw interieur een prachtige uitstraling krijgt. Willisau levert eettafels, salontafels en stoelen van de hoogste kwaliteit. Het Zwitserse topmerk levert al meer dan 85 jaar meubels, die aan de top staan in de wereld van interieurdesign. De meubels in de Willisau collectie zijn gemaakt van lokale houtsoorten van de hoogste kwaliteit. Ontdek de Willisau collectie van Woonboulevard Poortvliet in de webshop en op de afdeling Weyts Interieur in onze showroom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Willisau design meubels? Dan zijn onze woonexperts je graag van dienst.

Meubelen van Willisau voor jouw interieur

De designers en meubelmakers van Willisau stoppen extra veel liefde in hun ontwerpen. Dat zie je aan ieder meubel uit de collectie. Zo worden de ontwerpen gekenmerkt door fijn handwerk en strakke designs. De vormgeving van de Willisau eetkamertafels getuigt van perfectie in ieder detail. En voor iedere situatie biedt Willisau een passende oplossing. Is de eettafel net te klein voor het hele gezelschap? Ook daar heeft Willisau iets voor bedacht. De eettafel kan worden voorzien van een uitschuifbaar deel, dat naadloos overloopt in de rest van het tafelblad. Is je bezoek naar huis? Dan tover je de Willisau designtafel weer om tot zijn normale grootte. Met Willisau meubels in de woonkamer creëer je momenten, die je altijd bij blijven.