50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Tonelli Woonboulevard Poortvliet

Tonelli

Tonelli Design brengt hoogstaande design meubels naar je woonkamer. Met glas als basis heeft Tonelli Design een prachtige collectie ontworpen om je woonkamer een elegante uitstraling te geven. Wat dacht je van een mooie bijzettafel van Tonelli Design? Of maak je woonkamer gezellig met een glazen salontafel. Het merk heeft alles om jouw interieur een lichte en open uitstraling te geven. Kom thuis in luxe met Tonelli Design. Bekijk de hele collectie nu bij Woonboulevard Poortvliet.

 

Populair: Bijzettafels | Salontafels

17 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

Design is persoonlijk en dat zie je in de ontwerpen van Tonelli Design. Met het materiaal glas als inspiratiebron en basis voor ieder ontwerp is de Tonelli Design collectie een geheel met een moderne en elegante uitstraling.

De geschiedenis van Tonelli Design

Tonelli Design heeft zijn fundament in de jaren tachtig, waar het merk furore maakte met het introduceren van meubels met glazen elementen. Dit design feature staat nog steeds centraal in de ontwerpen van Tonelli Design. In het assortiment van Tonelli zie je kasten, bijzettafels, salontafels, eetkamertafels, spiegels en tv-meubels. Deze meubels zijn helemaal of gedeeltelijk gemaakt van glas. Zo herken je een ontwerp van Tonelli Design meteen aan de heldere lijnen en moderne look. Innovatief denken en experimenteren zijn kernwaarden van ieder Tonelli Design meubel. Glas is een materiaal, waar de mens al eeuwenlang mee werkt. Toch blijft het vervaardigen van glas een magisch proces, waar alleen de echte vakman een succesvol resultaat mee behaalt. Daarom kiest Tonelli Design voor een samenwerking met vakmensen, die kennis hebben van het ambacht. Dat zie je terug in het eindresultaat, elk detail van een Tonelli Design tafel of kast is perfect.

Ontdek de Tonelli Design collectie

Bij Woonboulevard Poortvliet zie je de Tonelli Design meubels in het echt in de showroom. Onze woonexperts van Weyts Interieur vertellen je graag meer over de collectie van het designlabel. De unieke ontwerpen van Tonelli Design zijn een begrip in de wereld van interieur en maken van het interieur van je woonkamer een geheel met een exclusieve uitstraling. Ben je benieuwd naar de Tonelli Design collectie? Kom langs in de showroom of bekijk een selectie online: