Thothem

Design meubels uit België, dat is waar Thothem voor staat. Het merk presenteert kasten en tafels voor het interieur van de woonkamer.

Thothem designs voor jouw woonkamer interieur

De designers van het Belgische Thothem zijn gefascineerd door heldere vormen en lijnen. Hun inspiratie komt uit de natuur en het gebruik van duurzame materialen. Michel Ingels en Peter Vanooteghem zijn de twee ontwerpers achter Thothem en hun visie op wonen is simpel. Ieder Thothem meubel moet je een gevoel van thuiskomen geven. Gebruiksvriendelijkheid is daarbij erg belangrijk, evenals het gebruiken van pure vormen. Zo heeft ieder Thothem design een bijzondere uitstraling, waardoor het duidelijk aanwezig is in de ruimte, maar niet opdringerig. Door te kiezen voor neutrale kleurtinten past een Thothem meubel in diverse interieurstijlen en voelt het zich thuis binnen verschillende contexten.

Ontdek de kracht van de Thothem design collectie

De collectie van Thothem bestaat uit tafels, kasten, stoelen, banken en lampen. De energie van een Thothem ontwerp is meteen merkbaar in je interieur. Door het combineren van meubels en accessoires van verschillende materialen ontmoet de energie van de materialen en de ontwerpen elkaar. Voor een thuis met een warm welkom, voor een omgeving, waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Thothem voorziet daarbij ieder design meubel van het PEFC-label. Dit betekent dat voor elke boom die wordt gekapt om een Thothem meubel te maken, er een nieuwe boom wordt geplant. Werk samen met Thothem aan een duurzame en eerlijke toekomst voor het milieu en creëer een interieur met een persoonlijke touch.