50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Stressless Woonboulevard Poortvliet

Stressless

Uitgebreid relaxen gaat moeiteloos met een meubel van Stressless. Niets is fijner dan na een drukke dag neer te ploffen in je favoriete Stressless relaxfauteuil. Alle spanning glijdt binnen no-time van je schouders en je voelt direct een diepe staat van ontspanning. Elke meubel uit de collectie is erop gericht het lichaam op de juiste manier te ondersteunen. Met een collectie ontworpen volgens de laatste trends in combinatie met luxe zitcomfort creëert Stressless meubels van hoogwaardige kwaliteit. Iedere dag tot rust komen in een Stressless stoel? Bekijk nu de hele collectie bij Woonboulevard Poortvliet of vraag onze zitexperts om advies.

Populair: Stressless relaxfauteuils | Stressless banken | Showroommodellen

Producten 1-24 van 40

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina

LUXE ZITCOMFORT MET EEN STRESSLESS STOEL

Een luxe uitstraling en hoogwaardig zitcomfort, dat doet een product van Stressless met jouw interieur. Ieder item uit de collectie is voorzien van een luxe zitcomfort met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Neem plaats in een Stressless fauteuil en ervaar de ontspanning. Je wilt nooit meer opstaan! Met diverse producten uit de collectie zoals stoelen, fauteuils maar ook een Stressless bank, kun jij jouw hele woonkamer voorzien van luxe ontspanning. Een zitomgeving waar je optimaal kunt genieten.

UITGEBREID ONTSPANNEN MET EEN STRESSLESS STOEL

Stressless heeft met zijn collectie een nieuwe standaard gezet voor hoogwaardig ontspannen. Met de introductie van de comfortabele Stressless relaxfauteuil in 1971 bracht Stressless een product dat meteen aansloeg bij de doelgroep. Een collectie items met een moderne uitstraling en de nieuwste functionaliteiten volgde. Het merk uit Noorwegen heeft een ware revolutie ontketend op het gebied van ontspannen zitten. Waar voorheen relaxfauteuils oubollig en saai waren, zorgde Stressless voor een hippe uitstraling mét geweldige relaxmogelijkheden.

De komst van het PlusTM systeem en het Glide systeem zorgde voor een nieuwe dimensie in de collectie van Stressless. Luxe zitmeubels werden populairder dan ooit tevoren. Het automatisch verstellen van de hoofd- en onderrugsteun in combinatie met een systeem dat reageert op de bewegingen van je lichaam zorgen ervoor dat een Stressless stoel een echte aanwinst is als het gaat om ontspannen zitcomfort. Maar het assortiment bestaat niet alleen uit stoelen en relaxfauteuils. Ook met de Stressless bank kun je iedere dag optimaal ontspannen. Het merk biedt de mogelijkheid om een fauteuil te kiezen die is afgestemd op jouw lichaamslengte, zo ervaar je nog meer ondersteuning en zitcomfort. De slaapfunctie die werd toegevoegd aan het PlusTM systeem maakt dat je het liefst nooit meer opstaat uit je Stressless fauteuil.

ZITADVIES VOOR JOUW STRESSLESS MEUBEL

Stressless blijft zich ontwikkelen als het gaat om het verbeteren van zitcomfort. Met een ruime keuze aan producten variërend van klassiek tot modern, is ieder meubel uitgerust met een hoogwaardig zitcomfort. Plaats een Stressless stoel in je woonkamer of verrijk je kantoor met een heerlijke stoel om tussen het werken door even goed te kunnen ontspannen. Meer weten over welke Stressless stoel het beste past bij jou? Onze zitexperts staan je klaar om je alles te vertellen over de collectie zodat je samen kunt kiezen welke product het beste bij je past.