50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Spectral

Spectral

Spectral geeft jouw design interieur de finishing touch. Met een mooie collectie tv-meubels in een modern jasje laat Spectral het hart van iedere designliefhebber sneller kloppen. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig greeploos tv-meubel, afgewerkt in hoogglans of wat dacht je van een zwevend tv-meubel? Spectral heeft het perfecte tv-meubel voor jou in huis. Zo maak je van je huis een stijlvol geheel. Bekijk de hele collectie van Spectral nu bij Woonboulevard Poortvliet of vraag onze woonexperts om advies.


Populair: Tv-meubel hout | Tv-meubel wit | Design tv-meubel | Indsutrieel tv-meubel

Spectral maakt ontspannen wonen nog gemakkelijker. Elk interieur krijgt een luxe uitstraling door het toevoegen van een product uit de collectie van Spectral. Met een strakke vormgeving en hoogglans afwerking is een Spectral tv-meubel een aanwinst voor elke design liefhebber. Het extreem functionele design in combinatie met een prachtige vormgeving maakt een meubel van Spectral tot een eye-catcher.

Spectral Smart Furniture

Drie broers met een passie voor het produceren van HiFi-racks zijn hun bedrijf begonnen in de garage van hun vader. Inmiddels is de productie verplaatst naar een grote hal en exporteert Spectral hun producten naar meer dan 40 landen. Klein zijn ze al lang niet meer maar nog steeds houden ze er dezelfde waarden op na. Hard werken, niet teveel kletsen en kwaliteit afleveren. En dat is ook terug te zien in de producten van Spectral, die van hoge kwaliteit zijn.

De combinatie van een prachtig design met innovatieve techniek zorgt voor het zogeheten Smart Furniture. Smart Furniture heeft geïntegreerde oplossingen voor audio en heeft innovatieve manieren om kabels netjes weg te werken. Of wat dacht je van een schuiflade speciaal voor de beamer? Aan elk detail is gedacht. Muziek luisteren, een spelletje spelen of een film kijken, Spectral maakt het mogelijk. En dat alles zónder de rommelige wirwar van kabels. De ontwerpen zijn eigentijds en modern. De gehele collectie is ontworpen met het oog op kwaliteit en perfectie. Mooi wonen krijgt een nieuwe dimensie.

Een mooie collectie tv-meubels met een moderne en luxe uitstraling maken Spectral met recht een innovatieve leider op het gebied van tv-meubels. Hun missie? De digitale wereld van nu in een smaakvolle woonomgeving te integreren.

Stijlvol wonen met Spectral

Een meubels van Sepctral laat ieder designhart sneller kloppen. Met een prachtige vormgeving, een strakke lijnvoering en prachtige hoogglans afwerking is het een aanwinst voor je interieur. En dat niet alleen, Spectral blijft zich ontwikkelen en voegt de laatste innovaties toe aan de producten. Zodat de collectie altijd met zijn tijd mee zal gaan. Je woonkamer is niet compleet zonder een tv-meubel dat perfect in je interieur past.