/ 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Seuren

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Seuren

Kies met een Seuren tafel voor een design meubel met een tijdloze uitstraling. De collectie van Seuren bestaat uit eettafels met een verhaal, die je helpen om jouw verhaal mooier te maken.

Ontdek de collectie Seuren tafels bij de woonboulevard

Bij het ontwerpen van tafels voor de Seuren collectie is alles mogelijk. Dat is het uitgangspunt van het merk, dat je terugziet in de designs in het assortiment meubels voor de woonkamer. De eettafels van Seuren zijn uniek en combineren de leefwereld van de mens met de kracht van de natuur. Zo ontstaat eetkamertafels met een bijzondere uitstraling en een eigen verhaal. Een verhaal dat wordt verteld door het met jouw leven te verweven. De Seuren eettafel is met eetkamerstoelen in jouw woonstijl eromheen de perfecte plaats voor urenlang tafelen. De juiste tafel uit de collectie van Seuren maakt jouw huis tot een plaats, waar gezelligheid centraal staat. Rond de eettafel worden nieuwe plannen gesmeed, ideeën bedacht en bijzondere momenten gedeeld. En dat is precies waar de ontwerpen van het design label voor staan. Ontdek de tijdloosheid van de Seuren tafel.

Maak kennis met Seuren: design, karakter, pure vrijheid

Het pure karakter van de tafels in het assortiment van Seuren laat de inspiratie van de designers zien. Ook is het een ode aan het ambacht van de meubelmaker. Want in de werkplaats van Seuren zijn vakkundige meubelmakers bezig om de tafel van jouw dromen vormen te geven. Een tafel uit het assortiment van Seuren kan volledig naar de persoonlijke wensen van een klant worden gemaakt en afgewerkt. Zo kies je met een Seuren tafel voor een persoonlijk meubel.