50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Qliv

Qliv

Qliv combineert elegantie met stoere details in een prachtige collectie meubels. De designstukken zijn niet alleen duurzaam geproduceerd maar hebben ook een luxe comfort. Zo straalt je interieur design en klasse uit met de meubels van Qliv. Verrijk je woonkamer met een prachtige salontafel of een robuuste Qliv eetkamertafel. Gericht op maatwerk zorgt Qliv dat ieder meubelstuk uniek is en aan jouw wensen kan voldoen. Bekijk de hele Qliv collectie nu bij Woonboulevard Poortvliet of vraag onze woonexperts om advies. Binnen de kortste keren staat jouw favoriete Qliv meubel dan te stralen in je interieur.

 

Populair: Salontafels | Bijzettafels | Eetkamertafels

8 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
per pagina

De designs van het merk Qliv vormen een collectie, waarin maatwerk centraal staat. Voor het creëren van een interieur met een persoonlijke touch.

Qliv tafels bij Weyts Interieur

De ontwerpen van Qliv zijn innovatief, gemaakt met aandacht voor detail en met bijzonder veel opties om maatwerk voor jouw huis te creëren. De droom van Qliv is het produceren van hoogwaardige en duurzame design meubels met een Nederlandse identiteit. Voor het maken van een Qliv design meubel wordt gebruik gemaakt van massief eikenhout met een natuurlijk karakter. Dat betekent dat er alleen hout wordt gekozen uit duurzaam beheerde bossen en dat de unieke kenmerken van een boom, zoals noesten en kwasten, zichtbaar blijven in een Qliv meubel. Zo ontstaat een assortiment meubels met een bijzondere design uitstraling, meubels die je met liefde een plaats geeft in het interieur van je woonkamer. Op onze afdeling Weyts Interieur vind je een selectie van de producten van Qliv, waaronder eettafels en salontafels. Producten met een stoere uitstraling en moderne finish.

Design meubels van het merk Qliv

Met twintig jaar ervaring in de meubelbranche weet Qliv precies welke meubels de Nederlandse designwereld nodig heeft. Hoogwaardig design met de kenmerken stoer en elegant, waarbij luxe, comfort en maatwerk zeker niet uit het oog worden verloren. Dit resulteert in bijzondere design meubels, die passen in ieder interieur. Omdat je interieur een weerspiegeling is van je persoonlijkheid, geeft Qliv jou alle mogelijkheden om zelf je meubel samen te stellen. Persoonlijker dan dat wordt het niet. Schrijf met jouw interieur je eigen verhaal, woord voor woord en hoofdstuk voor hoofdstuk. Een speels ontwerp van Qliv combineer je met een robuuste tafel en stoere stoelen voor een uniek geheel. Daarbij kies je voor duurzame materialen en opvallende kleuren voor een bijzonder woonplaatje. Voor een interieur waar jij thuis bent. Dat is Qliv voor jou.