Pullman

Pullman Woonboulevard Poortvliet

Pullman is een legende op het gebied van slapen. Met de ultieme combinatie van stijl en comfort is Pullman de beste keuze voor een optimaal slaapcomfort. Ervaar de perfecte nachtrust op een zijdezacht matras van Pullman. Naast het comfort is ook de uitstraling belangrijk, je wilt tenslotte niet alleen lekker slapen maar het bed moet ook een mooie uitstraling hebben. Maak je slaapkamer compleet met een elegante boxspring en geef je slaapomgeving een sfeervolle warmte. Bekijk nu de hele Pullman collectie bij Woonboulevard Poortvliet.


Populair: Matrassen | Boxsprings 

Producten 1-24 van 25

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina

Legendarisch op het gebied van slapen, koploper op het gebied van stijl en onovertreffelijke aanbieder van comfort: zoals Pullman is er geen. Na het afwerken van een drukke agenda is het tijd om tot rust te komen en met een luxe Pullman boxspring is rust en ontspanning vanzelfsprekend. De iconische vormen van de verschillende modellen in de collectie en de tijdloze elegantie waarmee ze worden omringd, maken je keuze voor een Pullman vanzelfsprekend en verzekeren je van de beste nachtrust die jij je kunt indenken.

De historie van de Pullman matras

Het bijzondere verhaal van dit beddenmerk dat zich in de designrangen heeft geschaard, begon al in 1858. George Mortimer Pullman ontwikkelde de Pullman Sleeper, zodat elke treinreis een comfortabele ervaring werd. Dit ontwerp legde de basis voor het succes van het merk en daar wordt nog steeds op verder gebouwd. De standaard voor een ultieme nachtrust lag hoog en Pullman was de enige die de markt bood wat ze wilde. Het echte geheim van het succes van Pullman is de ontwikkeling van een uniek veersysteem. Met de elektrothermisch geharde inside pocketveren van de Pullman matras wordt de beste basis voor comfortabel slapen toegankelijk voor iedereen. Het effect van de hoogwaardige vering in de Pullman matras is meteen te merken als je erop gaat liggen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grote buitenveren en daarna geven de binnenveren van de Pullman matras precies de juiste tegendruk, die is afgestemd op jouw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Het selecteren van de juiste Pullman matras voor jouw lichaam en slaapwensen kan lastig zijn, maar onze slaapadviseurs helpen je graag een match te vinden met de Pullman matras die tot in detail bij jou past!

Pullman, voor de beste nachtrust

Na al die jaren is Pullman nog steeds een topspeler in de wereld van slapen en design. Het merk staat synoniem voor ambacht en passie. Daarom veroverde Pullman vanaf 1937 ook de markt in Europa. Veel van de technieken van toen zijn nog steeds de basis van de collectie van nu. Vakmensen vervaardigen iedere dag met de hand speciaal voor jou de mooiste producten. De kwaliteit hiervan is zo hoog, dat Pullman je wel 25 jaar garantie geeft op frame- en veerbreuk. Kies voor een slaapomgeving met inspiratie, een slaapkamer waar je iedere dag met plezier binnenkomt om te genieten van de elegante looks en stoere uitstraling van jouw Pullman boxspring. Combineer jouw favoriete Pullman product met bijpassende accessoires in de woonstijl van je keuze voor het creëren van een stijlvol geheel, waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor een welverdiend rustmoment.