50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Pilat & Pilat

Pilat & Pilat

Met Pilat & Pilat maak je van je huis een oase van rust. Het merk combineert stoere accenten als metaal met de warmte van massief hout. Hierdoor krijgt je interieur niet alleen een stoere uitstraling maar creëert het ook een rustieke ambiance. Kies voor een eetkamertafel in een warme houtsoort of een originele Pilat & Pilat bergkast. Vraag de woonexperts van Woonboulevard Poortvliet om advies of kom langs in onze showroom om de hele Pilat & Pilat collectie te bekijken.


Populair: Eetkamertafels | Bijzettafels | Salontafels

13 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

De eigentijdse Pilat&Pilat collectie is geworteld in de traditie van het houtbewerken en dat zie je terug in de meubels en accessoires in de collectie. Ontdek alle producten van Pilat&Pilat in onze webshop en in de showroom in Poortvliet.

Pilat&Pilat meubels en accessoires: stoer, Fries en duurzaam

Alle ontwerpen in de collectie van Pilat&Pilat zijn meteen herkenbaar als een Pilat product. De heldere vormen met een basis van eenvoud en rijke afwerking in de diepe kleurtinten van massief hout. Pilat&Pilat is een echt familiebedrijf, gevestigd in Friesland. De familie met haar uiteenlopende karakters vormt de inspiratie voor de meubels en accessoires in het assortiment. Elk Pilat&Pilat ontwerp krijgt ook de naam van een familielid, zo ontstaat een collectie met een variatie aan karakters. Familiegevoel krijgt zo een wel heel inspirerende invulling. Pilat&Pilat heeft de collectie ook de naam ‘famyljecollectie’ gegeven. Want familie, dat is ons DNA, stelt stamoudste Pake Sytse.

Houten designs van Pilat&Pilat voor jouw woonkamer interieur

De tijdloze ontwerpen van Pilat&Pilat zijn allemaal gemaakt van hout. Voor de collectie wordt gebruik gemaakt van eikenhout, walnoothout, esdoornhout en iepenhout. Sommige meubels en accessoires zijn in elke houtsoort te verkrijgen, andere Pilat&Pilat producten zijn er alleen in geselecteerde houtsoorten. De verscheidenheid aan Pilat&Pilat producten is niet alleen in Nederland te verkrijgen, maar ook internationaal zijn de ontwerpen echte best sellers. De tijdloosheid van de ontwerpen in combinatie met de duurzame materialen en uitstraling van rust en elegantie maken de Pilat&Pilat meubels en accessoires tot een rustpunt in ieder interieur. Maak je woonkamer tot een ruimte met een design uitstraling met de producten van Pilat&Pilat.