50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Pastoe

Pastoe

Pastoe geeft je de mogelijkheid jouw huis in te richten met een eigenzinnige touch. Door de bijzondere kasten geeft pastoe je de mogelijkheid om een basiskast verder uit te breiden naar jouw persoonlijke smaak. Dat maakt elke kast in de collectie uniek. Met oog voor styling en kwaliteit creëert het merk een eigentijds design. Stel nu jouw favoriete Pastoe kast samen bij woonboulevard Poortvliet of vraag advies aan onze woonexperts.

1 product

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pastoe is een Nederlands bedrijf, dat authentiek design ontwerpt voor het inrichten van je woonkamer. Heb jij de Pastoe collectie al gezien? Je bekijkt al onze Pastoe producten online of in onze showroom in Poortvliet.

Pastoe design meubels voor je woonkamer interieur

Ga mee op reis met Pastoe en ontdek de meubels, die jou en je huis extra laten stralen. Het merk is opgericht in 1913 en brengt dus al meer dan 100 jaar unieke designs op de markt voor je interieur. Bekende Pastoe ontwerpen zijn de stoel van draadstaal van designer Cees Braakman, de kasten van Aldo van den Nieuwelaar en de Vision serie van Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac. Eigentijdse vormgeving en vernieuwend materiaalgebruik staan aan de basis van ieder Pastoe design. De focus van de collectie is al sinds de jaren vijftig een zorgvuldig geselecteerd aantal kasten. Deze flexibele kastsystemen zijn door de klant volledig zelf samen te stellen en hiermee wordt iedere Pastoe kast een meubel met een eigen verhaal. De opties bij het creëren van een Pastoe bergmeubel zijn haast oneindig, een authentiek design voor jouw interieur is altijd het resultaat.

Pastoe en de duurzaamheid van design meubelen

De meubels van Pastoe zijn vormgegeven in samenwerking met bekende designers of met jou zelf als designer. Duurzaamheid van materialen en productiemethode is daarbij erg belangrijk voor Pastoe. Het belangrijkste principe hierbij is de focus op het produceren van meubels voor de lange duur. Veel Pastoe meubelen worden een erfstuk binnen de familie en behouden een hoge waarde. Met de service van Pastoe blijft ieder meubel een aanwinst voor je interieur. Zo helpt het merk bij het in stand houden van oudere ontwerpen uit de collectie door het leveren van vervangende onderdelen.