• 50.000 m2 winkeloppervlakte
 • 32 woonwinkels
 • Laagste prijzen
8.4 / 10

Menu
 • 50.000 M2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 8.6/10

Pastoe

4 Artikel(en)
 1.  

  Pastoe Bergkast Vision Next Wit
  Pastoe Bergkast Vision Next Wit
  Kast Vision is een ontwerp van Karel Boonzaaijer en Pierr...
  Vanaf € 1.499,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Pastoe Bergkast Vision Next Rood
  Pastoe Bergkast Vision Next Rood
  Kast Vision is een ontwerp van Karel Boonzaaijer en Pierr...
  Vanaf € 1.499,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Pastoe Bergkast Vision Next Basalt
  Pastoe Bergkast Vision Next Basalt
  Kast Vision is een ontwerp van Karel Boonzaaijer en Pierr...
  Vanaf € 1.499,00 Incl 21% BTW
 1. Direct leverbaar

  Pastoe Bergkast Next 2.0 Tomato Red
  Pastoe Bergkast Next 2.0 Tomato Red
  De Pastoe Next kast is een ontwerp van Karel Boonzaaijer ...

  € 2.235,00

  € 1.695,00 Incl 21% BTW

4 Artikel(en)
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie
  Woonboulevard Poortvliet biedt extra zekerheid met het geven van 5 jaar garantie. Als er binnen deze 5 jaar een materiaal- of bekledingsfout vastgesteld wordt op een meubel dat bij ons is gekocht, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie. Daar doen we zelfs nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel, voor deze afdelingen geldt een andere garantieregeling.

   

Pastoe

Pastoe is een Nederlands bedrijf, dat authentiek design ontwerpt voor het inrichten van je woonkamer. Heb jij de Pastoe collectie al gezien? Je bekijkt al onze Pastoe producten online of in onze showroom in Poortvliet.

Pastoe design meubels voor je woonkamer interieur

Ga mee op reis met Pastoe en ontdek de meubels, die jou en je huis extra laten stralen. Het merk is opgericht in 1913 en brengt dus al meer dan 100 jaar unieke designs op de markt voor je interieur. Bekende Pastoe ontwerpen zijn de stoel van draadstaal van designer Cees Braakman, de kasten van Aldo van den Nieuwelaar en de Vision serie van Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac. Eigentijdse vormgeving en vernieuwend materiaalgebruik staan aan de basis van ieder Pastoe design. De focus van de collectie is al sinds de jaren vijftig een zorgvuldig geselecteerd aantal kasten. Deze flexibele kastsystemen zijn door de klant volledig zelf samen te stellen en hiermee wordt iedere Pastoe kast een meubel met een eigen verhaal. De opties bij het creëren van een Pastoe bergmeubel zijn haast oneindig, een authentiek design voor jouw interieur is altijd het resultaat.

Pastoe en de duurzaamheid van design meubelen

De meubels van Pastoe zijn vormgegeven in samenwerking met bekende designers of met jou zelf als designer. Duurzaamheid van materialen en productiemethode is daarbij erg belangrijk voor Pastoe. Het belangrijkste principe hierbij is de focus op het produceren van meubels voor de lange duur. Veel Pastoe meubelen worden een erfstuk binnen de familie en behouden een hoge waarde. Met de service van Pastoe blijft ieder meubel een aanwinst voor je interieur. Zo helpt het merk bij het in stand houden van oudere ontwerpen uit de collectie door het leveren van vervangende onderdelen.