50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

NeXtime Woonboulevard Poortvliet

NeXtime

4 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De klokken van Nextime zijn niet alleen functioneel, maar brengen een vrolijke, stijlvolle of innovatieve sfeer in je interieur.

Kom altijd op tijd met een Nextime klok in je interieur

De designs van Nextime zijn ontworpen met jouw interieur als inspiratie. Nextime klokken zijn zo’n integraal onderdeel van je dagelijkse leven, dat ieder ontwerp zo vormgegeven moet zijn, dat het naadloos aansluit bij jouw woonkamer, keuken of slaapkamer. Nextime is er trots op om deel uit te maken van ieder bijzonder moment in je leven. Een waardevol moment is speciaal, ongeacht je leeftijd, nationaliteit of locatie. Er is een tijd om te lachen, een tijd om te huilen en een tijd om te overdenken. Tijd staat altijd centraal in je leven en daar is Nextime zich van bewust. Daarom kiest het merk ervoor om voor iedere klok een ander inspiratie uitgangspunt te nemen. Het resultaat? Een collectie boordevol unieke klokken, waar zeker een exemplaar tussen zit, dat bij jouw interieurstijl past. Tover je interieur om tot een geheel met een internationale look, retro uitstraling of hang een Nextime klok aan de muur met een feestelijke uitstraling.

Het verhaal van de klokken in de Nextime collectie

Kies een Nextime klok met een verhaal, een geschiedenis die je inspireert. Dat moet niet moeilijk zijn, want Nextime klokken laten je meteen zien wat hun inspiratie is. Met subtiele vormen, opvallende kleuren of gemaakt van ongewone materialen. Klokken uit het assortiment van Nextime zijn alles wat je ooit hebt kunnen dromen. Zo maak je een klok tot een echte eyecatcher in je interieur. Dat heeft meerdere voordelen. Je geeft je woonkamer een stijlvolle uitstraling of een trendy look én je weet altijd precies hoe laat het is.