50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Natuzzi

Jij geniet net zoals de Italianen in de zon van de meubels van Natuzzi. Het Italiaanse meubelmerk is een merk wat het Zuid-Italiaanse gevoel wil verkondigen aan de gehele wereld. Natuzzi combineert zijn authentieke Italiaanse designs met schoonheid, vakmanschap en comfort. De Italiaanse schoonheid ervaar jij in de meubels van Natuzzi. Ze zijn harmonieus en hebben een allesomvattend design, wat een extra dimensie geeft aan wonen en slapen. Geniet van de perfecte combinatie van authentieke designs met een vleugje luxe en ontzettend veel schoonheid en comfort. Kies een prachtige Natuzzi bank of Natuzzi fauteuil om heerlijk in tot rust te komen. Ervaar het Italiaanse gevoel van Natuzzi bij Woonboulevard Poortvliet. Bekijk de website of bezoek de Natuzzi Editions afdeling in de showroom van Woonboulevard Poortvliet.

 

Populair: Bank | Fauteuil | Bijzettafel | Natuzzi Editions

11 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
per pagina

HET LUXE ITALIAANSE LEVEN MET NATUZZI

Wie droomt er niet van een luxeleven, ergens in een warm land aan de kust op een terras met een drankje. Dit luxe gevoel kan jij in huis krijgen met de meubels van Natuzzi. Natuzzi is een merk wat toegewijd is aan harmonie. Jouw huis moet harmonieus zijn en met elkaar samengaan. Jouw huis is namelijk levend, het veranderd constant, net zoals de mensen erin. Daarom is harmonie volgens Natuzzi zo belangrijk. Wat daar ook bij hoort is schoonheid, levensvreugde en het respect voor anderen en de omgeving. Zo heb je niet alleen een harmonieus meubel van Natuzzi, maar ook een prachtig meubel wat duurzaam is ontwikkeld. Zo luidt het motto van Natuzzi ook: ‘Schoonheid maakt ons gelukkig. Harmonie zal ons verenigen.’ Jij ervaart pas echt het goede leven met meubels van Natuzzi. Kies er bijvoorbeeld voor om heerlijk uit te rusten in een Natuzzi bank. De schoonheid die Natuzzi biedt in het bankstel is ontzettend hoog. Daardoor zit je nog lekkerder, rustiger en kun je nog meer genieten van een Natuzzi bank. Bij Natuzzi Italia geniet je nog jarenlang van Italiaanse topkwaliteit en de Italiaanse schoonheid. Het combineren van ambachtelijke productiemethodes en de nieuwste technische snufjes maakt het Natuzzi meubel tot een sieraad voor ieder interieur. Creëer sfeer in huis met Natuzzi bij Woonboulevard Poortvliet. Bezoek de showroom en ontdek alle Natuzzi artikelen of bekijk de website van Woonboulevard Poortvliet en ontdek de grote Natuzzi collectie op de website. Kijk ook eens naar Natuzzi Editions voor nog meer Italiaanse schoonheid.

NATUZZI WORDT GROTE SPELER OP DE MEUBELMARKT

Natuzzi is een Italiaans meubelmerk wat staat voor schoonheid en comfort. Daarom zijn de Natuzzi meubels altijd ontzettend stijlvol en sfeervol, met een vleugje luxe. Dat komt niet uit het niets, Natuzzi heeft een lange weg achter de rug om te groeien tot de plek waar het nu is. In 1959 begon Pasquale Natuzzi met het maken van de eerste zitbanken in Puglia. In 1973 volgt een enorme tegenslag; de fabriek brandt af dus verhuist Natuzzi en hervat zijn werkzaamheden meteen. Daardoor valt de weerbaarheid van het bedrijf meteen te zien. Die passie voor het vak en voor de meubels verkondigt Natuzzi nog steeds in zijn meubels. In 1977 trad Natuzzi echt toe tot het wereldtoneel met de Natuzzi Navaho bank, in 1982 trad het toe tot de Amerikaanse markt en zo groeide Natuzzi wereldwijd. Natuzzi veranderde de visie van mensen over banken. De Natuzzi bank veranderde de woonkamer van een ruimte die gasten hield tot één van de meest bewoonde ruimtes van het huis. Natuzzi was zelfs het enige niet-Amerikaanse meubelbedrijf met een notering op Wall Street anno 1993. Tegenwoordig kan je met Natuzzi jouw hele kamer inrichten. Van de bekende Natuzzi bank, tot een Natuzzi fauteuil, tot een Natuzzi hocker. Zo breidde Natuzzi uit van bankenspecialist tot woonkamerspecialist. Het Natuzzi Italia, wat ontstond in Zuid-Italië is een internationale speler op de meubelmarkt geworden. Kies voor jouw eigen schoonheid en bestel een Natuzzi meubel op de website van Woonboulevard Poortvliet. Ontdek de schoonheid anders in de showroom. Bekijk de aangeboden Natuzzi meubels eens hieronder.

DE WARMTE VAN NATUZZI BIJ WOONBOULEVARD POORTVLIET

Natuzzi is een merk vol schoonheid, passie en een wil voor goed leven. Zij willen de schoonheid van de Italiaanse natuur verkondigen in hun elegante meubels. Daarom gebruikt Natuzzi veel kleuren, veel licht en zo vormt het een eigentijdse stijl. Met ontwerpers van over de hele wereld zorgen ze dat een passievol bedrijf, vol van passie blijft. Zorg met Natuzzi voor harmonie en schoonheid in huis. Geniet van luxe, tijdloosheid, elegantie samen met een vleugje chic. Je ziet en voelt het internationale karakter van het bedrijf in de meubels. Ze willen iedereen aanspreken, ook jou! Geniet van de prachtige Natuzzi meubels bij Woonboulevard Poortvliet en vraag daarbij interieuradvies aan voor een volledige woonkamer make-over. Haal dan ook de luxe en sfeer in huis met één van de vele Natuzzi meubels bij Woonboulevard Poortvliet. Let erop dat alle producten uit deze Natuzzi collectie showroommodellen zijn. Bekijk voor nog meer Natuzzi eens het merk Natuzzi Editions.