50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Masterlight

Masterlight

Met Masterlight geef jij je interieur een lichte uitstraling en kies je precies de juiste lampen voor de zithoek en eethoek in de woonkamer. Ook het interieur van de keuken, slaapkamer en badkamer zijn compleet met een Masterlight lamp.

Masterlight en de verlichting collectie

Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal bij het merk Masterlight. De hoofdlocatie van het merk Masterlight is gevestigd in Nederland en het bedrijf legt zich toe op het ontwerpen en produceren van design verlichting voor het interieur van je huis, maar ook projectverlichting, retailverlichting en maatwerk zijn onderdeel van het Masterlight assortiment. Voor het maken van Masterlight verlichting wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn de Masterlight designers altijd bezig met het inspelen op de nieuwste trends in verlichting en het toepassen van de nieuwste technieken als het gaat over licht. Ben je benieuwd naar de Masterlight collectie van de woonboulevard? Bekijk de lampen van Masterlight in de volgende categorieën:

Hanglampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen

Verlichting is een belangrijk onderdeel van je interieur en daarom biedt Masterlight een ruime selectie lampen voor iedere ruimte van je huis. Zo kies je in het Masterlight assortiment een hanglamp om boven de eettafel te hangen, een vloerlamp om neer te zetten naast de hoekbank in de woonkamer en een handige tafellamp voor het nachtkastje in de slaapkamer. Masterlight verlichting is verkrijgbaar in verschillende woonstijlen, van klassiek en modern tot landelijk en industrieel. Wil je graag advies over de lampen die passen bij jouw interieur? Onze woonexperts helpen je graag.