50.000 M2 WINKELOPPERVLAKTE  5 JAAR GARANTIE  KLANTEN GEVEN ONS EEN 9+   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Mars & More

1 product

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
  1. Vacht Springbok
    Vacht Springbok
    € 89,95 Laagste prijs garantie

1 product

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Mars & More heeft een missie: de natuur terugbrengen in het leven van alledag met accessoires, die inspireren en gemaakt zijn van natuurlijke materialen.

De living en lifestyle producten van Mars & More

De missie van het merk Mars & More is om de natuur terug te brengen in het interieur en het dagelijkse leven van mensen. Met Mars & More accessoires kies je dan ook voor items met een rustiek karakter, die je interieur een luxe uitstraling geven. Terug naar de natuur dus en weg van de verstedelijking, die de hedendaagse samenleving kenmerkt. Dat zie je terug in de designs van Mars & More, een assortiment boordevol unieke, zelf ontworpen accessoires. Belangrijk bij het maken van deze producten van Mars & More is om te kiezen voor duurzame en natuurlijke materialen. Dit resulteert in een collectie van bijzonder hoogwaardige kwaliteit met een eerlijk verhaal. Mars & More laat elk artikel een uitgebreide kwaliteitscontrole ondergaan. Zo weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit met Mars & More.

Met Mars & More creëer je een uniek interieur

De woonaccessoires van Mars & More zijn niet alleen gemaakt van natuurlijke materialen, maar ook geïnspireerd op de natuur. Zo vind je op veel Mars & More artikelen een fotoprint van schattige puppy’s en kittens, eigenwijze ezels of prachtige bloemen. De sierkussens van Mars & More zijn gemaakt van hoogwaardig canvas, linnen, katoen of bont. Zo creëer je een bijzondere sfeer in je interieur met het combineren van verschillende Mars & More accessoires.