50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Lookline

Lookline

Lookline zorgt voor de perfecte basis in ieder design interieur. De combinatie van een strak design en heerlijk zitcomfort maakt van Lookline een aanwinst voor je interieur. Of je nu kiest voor een fauteuil of een bank van Lookline, je interieur straalt gegarandeerd klasse uit. Een Lookline meubel herken je uit duizenden door zijn signature look van een elegante belijning en luxe materialen. Bekijk nu de hele Lookline collectie bij Woonboulevard Poortvliet en maak jouw interieur compleet.


Populair: Banken | Fauteuils

De signatuur van Lookline is al van ver zichtbaar. De strakke belijning van de zitmeubels uit het Lookline assortiment en de perfecte afwerking van alle details combineren tot een meubel met een uitstraling van de hoogste klasse. De doelmatige en doordachte vormen van elk Lookline meubel maken het zitten op een bank of fauteuil uit de collectie tot een unieke ervaring.

Lookline – constructie is de basis

De designers van Lookline kiezen voor elk meubel de beste basis. Een constructie van topniveau, waardoor een meubel van de hoogste klasse ontstaat. De romp van elk Lookline product is vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal, waarbij alle verbindingen in het materiaal worden gepend, geschroefd of gedeuveld. Zo ontstaat een stevige constructie, die dient als hoogwaardige basis voor ieder zitmeubel. Daarom krijg je van Lookline 10 jaar garantie op de romp van een Lookline zitmeubel. De vervolgstap is het selecteren van de juiste vering en hiervoor kiest Lookline stalen nosag-onderveren. Met een kussenvulling van super-koudschuim, een materiaal dat comfort en duurzaamheid met elkaar combineert, heeft een Lookline meubel een bijzonder hoogwaardige constructie.

Lookline bepaalt de basis van een zitmeubel en dan is het aan jou om de details van de afwerking te kiezen. Om een soort bekleding te selecteren, die past bij de stijl van je interieur. Met een keuze uit een groot assortiment kwaliteitsbekleding, waaronder de collectie van Gabriel, weverij de Ploeg, Kvadrat, Fanny Aronson, Alcantara® en diverse leersoorten, vind jij gegarandeerd een perfecte match met jouw interieur. En dat is niet het enige wat Lookline je biedt. Ook hebben de verschillende meubelprogramma’s een uitgebreid scala van mogelijkheden wat betreft opstelling, model, zithoogte, zitdiepte en verwisselbare bekleding.

Een unieke ervaring met Lookline

Lookline biedt niet alleen meubels van de hoogste kwaliteit, maar ontwikkelde ook een uniek systeem voor verwisselbare bekleding. Als octrooihouder van deze techniek timmert Lookline hard aan de weg om wereldwijd in de top van designmeubels te blijven. Door het systeem is het mogelijk om zelf herbekleding toe te passen. Wanneer je toe bent aan een interieur met een nieuwe look of wanneer de bekleding is versleten. Door de hoogwaardige constructie van de basis van een Lookline meubel is de basis opnieuw te gebruiken en hoeft alleen de bekleding vervangen te worden. Erg handig en ook beter voor het milieu. Zo kies je met Lookline voor levenslang duurzaam genieten in stijl!