50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Loddenkemper Woonboulevard Poortvliet

Loddenkemper

2 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Al meer dan 100 jaar levert Loddenkemper slaapkamer meubels voor jouw slaapkamer. Ledikanten, commodes, kledingkasten, nachtkastjes, zweefdeurkasten en volledige slaapkamers zijn onderdeel van de Loddenkemper collectie.

Loddenkemper maakt jouw slaapkamer interieur persoonlijk

Het merk Loddenkemper levert meubels voor de woonkamer en slaapkamer vanuit het dorp Oelde in Duitsland. Het merk draagt met trots het stempel ‘Made in Germany’ en laat zijn Duitse afkomst graag zien in de kwaliteit en materialen van de meubels, die worden ontwikkeld. Al meer dan 100 jaar ontwerpt en produceert Loddenkemper een eigen meubelcollectie. Ondanks alle veranderingen en innovaties door de tijd heen, is de passie voor kwaliteit en oog voor detail in de designs hetzelfde gebleven. De missie van Loddenkemper: de meubels in de collectie charisma geven, een herkenbare signatuur in vorm en uitstraling. Alle meubels van Loddenkemper zijn geproduceerd in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Zo ben je zeker van een Loddenkemper meubel van de hoogste kwaliteit, dat voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Ontdek het assortiment van topmerk Loddenkemper

In de collectie van Loddenkemper vind je ledikanten, linnenkasten, zweefdeurkasten, commodes, nachtkastjes en ledikant accessoires. Zo maak je jouw slaapomgeving extra luxe met het toevoegen van bedverlichting of geïntegreerde hoofdbordverlichting. Voor de kledingkasten van Loddenkemper zijn er ook verschillende accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan een passe-partout of LED-verlichting voor de nis in een kast. Ook kun je in de Loddenkemper collectie kiezen voor een complete slaapkamer. Een slaapkamer ameublement bestaat uit een ledikant met bijpassende nachtkastjes en een linnenkast in royaal formaat. Uiteraard zijn de bijpassende accessoires van Loddenkemper los verkrijgbaar. Creëer jouw droomslaapkamer met de meubels van Loddenkemper en kies voor een geheel met een luxe uitstraling.