Linteloo

Linteloo Woonboulevard Poortvliet

11 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het dynamische design label Linteloo introduceert in haar collectie een bijzondere variatie modern vormgegeven meubels. Voor het creëren van een interieur, dat tot in detail bij jou past.

Linteloo combineert modern design en comfort

De namen van Linteloo designs verwijzen met hun organische vormen en strakke lijnen naar de tijdloze natuur. Dat zie je ook terug in de namen van Linteloo meubels, zoals Sky, Beach en Tulipani. Deze iconische items uit de Linteloo collectie zijn echte statement meubels, die het verhaal van je interieur vormen. Door het combineren van meubels van verschillende materialen en met contrasterende vormen ontstaat een woonkamer met een innovatieve look. De zitmeubels van Linteloo zijn helemaal naar wens vorm te geven en af te werken. Zo kies je met recht voor een design meubel met een beetje van Linteloo en een beetje van jou. De Linteloo banken zijn te leveren in elk gewenst formaat en opstelling en met een bekleding in stof of leer in veel verschillende kleuren. Maak de zithoek in de woonkamer compleet met een bijpassende salontafel of een aantal bijzettafels van Linteloo.

Ervaar het internationale gevoel van Linteloo

De eerste collectie van het merk Linteloo bevatte ontwerpen van toen startende designers als Edward van Vliet en Roderick Vos. Nu, meer dan twintig jaar later, is Linteloo uitgegroeid tot een toonaangevend interieurmerk met meer dan 250 dealers wereldwijd. De missie van Linteloo? De wereld blij maken met verrassende ontwerpen voor een echt design interieur. Onze woonexperts vertellen je in de showroom in Poortvliet graag meer over de collectie van Linteloo.