50.000 M2 WINKELOPPERVLAKTE  5 JAAR GARANTIE  KLANTEN GEVEN ONS EEN 9+   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Lifetime

Lifetime

Lifetime is er voor kinderen en hun ouders. Met de mooiste producten van hoge kwaliteit dagen ze iedereen uit de wereld door de ogen van een kind te bekijken. De duurzame meubels zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Zo vind je mooie en praktische halfhoogslapers van Lifetime maar ook de leukste accessoires. Lifetime ontwikkelt duurzame producten voor elke kinderkamer die de fantasie en creativiteit van het kind prikkelen. Zo hebben ze niet alleen fijne items voor de kinderkamer maar ook speelse producten voor kinderen zelf. Bekijk nu de Lifetime collectie en creëer rust in de kinderkamer.


Populair: Halfhoogslapers | Ledikanten | Decoratie

Producten 1-24 van 67

Pagina
per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
 1. Basisbed Original
  Basisbed Original
  € 464,00 Laagste prijs garantie
 2. Stapelbed Original
  Stapelbed Original
  € 1.274,00 Laagste prijs garantie
 3. Hoogslaper Original
  Hoogslaper Original
  € 1.121,00 Laagste prijs garantie
 4. Bureaublad Original
  Bureaublad Original
  € 351,00 Laagste prijs garantie
 5. Halfhoogslaper Original
  Halfhoogslaper Original
  € 914,00 Laagste prijs garantie
 6. Hoogslaper Original
  Hoogslaper Original
  € 1.040,00 Laagste prijs garantie
 7. Matras Original Koudschuim
  Matras Original Koudschuim
  € 321,00 Laagste prijs garantie
 8. Opbergbox
  Opbergbox
  € 90,00 Laagste prijs garantie
 9. Transformator Original
  Transformator Original
  € 59,00 Laagste prijs garantie
 10. Hoogslaper Original
  Hoogslaper Original
  € 1.214,00 Laagste prijs garantie
 11. Boekenkast Original
  Boekenkast Original
  € 418,00 Laagste prijs garantie
 12. Boekenkast Original
  Boekenkast Original
  € 162,00 Laagste prijs garantie
 13. Stapelbed Original
  Stapelbed Original
  € 1.287,00 Laagste prijs garantie
 14. Onderschuifbed Original
  Onderschuifbed Original
  € 198,00 Laagste prijs garantie
 15. Boekenkast Original
  Boekenkast Original
  € 216,00 Laagste prijs garantie
 16. Lifetime Kast Original Wit
  Lifetime Kast Original Wit
  € 368,00 Laagste prijs garantie

Producten 1-24 van 67

Pagina
per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Lifetime daagt je uit de wereld door de ogen van het kind te bekijken, zoals zij dat al langer dan veertig jaar doen. De succesformule van het bedrijf is gebaseerd op tientallen jaren ervaring, producten van hoogwaardige kwaliteit en een duurzame en milieuvriendelijke manier van produceren. Zo maakt Lifetime de mooiste kinderkamers, die jouw kind uitdagen om zijn fantasie de vrije loop te laten en zich optimaal te ontwikkelen, de hele kindertijd door!

De Lifetime kinderkamer

In het ruime assortiment van Lifetime vind je verschillende soorten meubels, die je naar wens kunt combineren voor het samenstellen van de perfecte kinderkamer. Elk meubel is gemaakt van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout en afgewerkt met milieuvriendelijke lak of beits op waterbasis, zodat je kiest voor een sterk meubel met een lange levensduur. En omdat Lifetime overtuigd is van de kwaliteit van haar producten geldt er een garantietermijn van vijf jaar op elk item uit het Lifetime assortiment. Al sinds 1972 produceert het familiebedrijf Lifetime de mooiste meubels met behulp van deskundige meubelmakers, houtbewerkers en moderne machines. Dankzij de combinatie van traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit ontstaat een veilige omgeving, waar je kind naar hartenlust kan spelen, ontdekken, leren en slapen. Met dank aan Lifetime!

In 2004 won Lifetime Kidsrooms de prestigieuze Green Environmental Award voor hun verantwoorde en milieuvriendelijke producten. Bij de aanschaf van meubels is het fijn om te weten dat ze zijn gemaakt van bomen uit duurzame bosbouw en Lifetime maakt het plaatje nog mooier: voor iedere gekapte boom wordt 1,5 nieuwe boom geplant. Zo komen er altijd meer bomen terug dan dat er waren!

Opgroeien met Lifetime

Kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te hebben. Dat is het motto van Lifetime. En dat kun je ook zien in de vormgeving van de producten uit de royale collectie. Alleen het beste is goed genoeg en de doordachte en solide constructies staan garant voor vele jaren speel- en slaapplezier. Lifetime biedt niet alleen de basismeubels voor de kinderkamer, maar laat kinderdromen werkelijkheid worden met unieke constructies. Denk hierbij aan een boomhutbed, een minihoogslaper met hemel of een hoekstapelbed. Lifetime voorziet niet alleen in prachtige items, maar ook in praktische producten. En met de bijpassende accessoires in de collectie finish je de kinderkamer geheel in stijl. Elk Lifetime meubel voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en heeft een stevige en stabiele basis. Zo geniet je kind met Lifetime van een heerlijke kindertijd zonder zorgen!