50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Kuperus

Kuperus

Kuperus

Goed slapen doe je met Kuperus. Met een uitgebreide collectie van luxueuze matrassen en boxsprings heeft Kuperus alles voor een goed slaapcomfort. Elk product is gemaakt van natuurlijke materialen met drukpunten in de juiste zones om de optimale ondersteuning te bieden. Vakmanschap en aandacht voor elk product zorgen er samen voor dat Kuperus staat voor een topkwaliteit. Niet alleen het comfort is belangrijk maar ook de uitstraling telt mee. Je wilt tenslotte een stijlvol bed in je slaapkamer. Met maatwerk tot in het kleinste detail verovert Kuperus je hart!

Om de dag uitgerust en fit te beginnen, is een goede nachtrust van het grootste belang. Kuperus weet dat en staat daarom al meer dan honderd jaar met passie en vakmanschap garant voor het creëren van een slaapomgeving, die tot in detail bij jou past. Elk item wordt met de hand gemaakt van de beste natuurlijke materialen, zodat hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd kan worden. En omdat een Kuperus product geheel op jouw lichaam is afgesteld, weet je zeker dat je kiest voor een bed met een gezond slaapklimaat en bijzondere ergonomische support. Met maatwerk tot in het kleinste detail verovert Kuperus je hart!

Kuperus – kwaliteit voorop

Puur, echt en eerlijk vakmanschap staat aan de basis van elk Kuperus product. Kennis die van generatie tot generatie wordt overgedragen en wordt geperfectioneerd tijdens het productieproces. Het geheim van Kuperus is het streven naar perfectie. Totdat ieder detail is zoals het hoort te zijn! De basis van het maken van een perfect slaapsysteem is passie. Dat is dan ook wat Kuperus typeert, vanaf de oprichting in 1905 tot nu. Met een bijzondere selectie boxsprings, matrassen en bedden biedt Kuperus topkwaliteit op elk gebied. Elk bed is uniek en wordt geheel in Nederland vervaardigd naar de specificaties van de klant. Geen enkele slaapwens gaat Kuperus te ver!

De basis van een Kuperus

De ontwerpers en vormgevers van Kuperus werken nauw samen om de topkwaliteit van elk product te garanderen. Daarbij wordt een strikte opbouw voor elk slaapsysteem aangehouden. De basis van een Kuperus slaapomgeving is een massief grenen onderstel met bonell vering. Daarop wordt de pocketvering aangebracht, die is verdeeld in vijf verschillende zones. Met diverse afdeklagen van paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol ontstaat een Kuperus met optimale ventilatie en vochtregulatie. Afhankelijk van het gekozen model en de wensen van de klant wordt het slaapsysteem in vlakke uitvoering of verstelbare uitvoering geproduceerd. Als laatste stap is er keuze uit vier verschillende topmatrassen met elk hun eigen kenmerken en een ruime selectie aan stof en leer in een diversiteit aan kleuren. Zo is niet alleen het innerlijk van een Kuperus product van het hoogste niveau, maar ook de afwerking en uitstraling weerspiegelt jouw persoonlijkheid. Daarmee past een Kuperus perfect binnen je interieur!