50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Karpi

Karpi vloerkleden zijn er in alle soorten en maten en dus voor ieder interieur. Ben jij op zoek naar een karpet voor je woonkamer of slaapkamer? Bekijk dan zeker de collectie van het merk Karpi.

Karpi en de wereld van vloerkleden in kaart

Het verhaal van Karpi begint eind jaren tachtig en door de jaren heen zie je het onderscheidende karakter van Karpi. In de collectie van het merk vind je vloerkleden in allerlei soorten, maten en kleuren. Door te kiezen voor unieke productiemethodes en innovatie in productie en uitstraling is de collectie van Karpi een feest voor de ogen én voor je interieur. De vloerkleden van het merk Karpi zijn te bestellen in standaard afmetingen, maar ook geheel op maat te maken. Zo kies je zelf de perfecte maten van het vloerkleed voor jouw interieur en de kleuren die jouw droom interieur compleet maken.

De collectie vloerkleden van het merk Karpi

Alle vloerkleden van Karpi worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Zo weet je zeker dat je kiest voor een product van de hoogste kwaliteit. De onderscheidende look van een Karpi vloerkleed geeft je interieur een bijzondere en unieke uitstraling. De productie van de Karpi vloerkleden vindt voornamelijk plaats in China, India en Nederland. Iedere fabriek heeft zijn eigen specialiteit als het gaat om weeftechnieken, knooptechnieken en tuftmethodes. Karpi staat aan de top als het gaat om design vloerkleden en dat komt met name door vloerkleden met digitale print. De karpetten uit het assortiment van Karpi zijn wereldwijd verkrijgbaar en hebben een internationale allure.