Jori

Jori Woonboulevard Poortvliet

Bij Jori geldt een opdracht: het maximale zitcomfort bieden. Net zoals vele anderen wilt iedereen heerlijk kunnen zitten in een meubel, bij Jori staat dat centraal. Dynamisch zitcomfort is het resultaat van de jarenlange ervaring van de passievolle vaklieden. Al meer dan 55 jaar zorgt Jori voor een perfecte combinatie van elegantie en comfort. Het maakt niet uit welk meubel je kiest; een Jori stoel, een Jori fauteuil of een Jori bank – allen stralen ze pracht uit en zitten ze heerlijk. Jori geeft meubels karakter en zorgt altijd voor een luxueuze uitstraling. Dat geldt niet alleen voor het meubel, maar voor de hele kamer. Jori creëert meubels die zich perfect vormen naar jouw lichaam, zodat jij altijd goed zit in een prachtig meubel. Voel de comfortabele Jori-collectie zelf aan in de XXL-showroom van Woonboulevard Poortvliet, of bekijk de website en vind het meubel met de meest luxe uitstraling.

Populair: Jori fauteuilsJori stoelen | Jori banken | Jori tafels

Producten 1-24 van 29

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina

Zitcomfort met een Jori stoel, fauteuil of bank

Jori is een unieke formule met een bijzonder duidelijke missie: voor het maximale zitcomfort zorgen. Het is geen opdracht, maar wel het resultaat van jarenlange ervaring en vakmanschap. Om deze missie te voltooien moeten bijzonder veel aspecten vervuld worden door Jori. Ten eerste moeten de Jori meubels goed zijn voor het lichaam; ze moeten ergonomisch ontworpen zijn. Jori zorgt ervoor dat het lichaam uitrust en dat het goed bij het meubel past. Een Jori stoel heeft daarom vaak een unieke uitstraling, enkel om dat comfort te bieden. Ten tweede moet het meubel passen bij jou; het meubel is gepersonaliseerd. Jori doet er alles aan om zijn meubels zo persoonlijk mogelijk te maken. Dat kan bij Jori door middel van het veranderen zithoogte, zitdiepte, rug hoogte, ingebouwde functies aanvragen en zelfs het materiaal kan veranderd worden. Zo heb jij bijvoorbeeld een Jori fauteuil welke perfect gevormd is naar jouw beeld en lichaam, met maximaal comfort. Ten derde zorgt Jori ervoor dat de Jori meubelen lang meegaan, zodat je nog jarenlang kunt genieten van dat ontzettend hoge zitcomfort. Jori houdt zich aan al deze onderdelen zonder stijlvolheid te vergeten. De meubels van Jori hebben namelijk een ontzettend luxe en stijlvolle uitstraling. Kijk eens naar een Jori bank met een bijzonder uniek ontwerp, wat perfect past in de luxe designwoonstijl. In elk ontwerp van Jori zit zowel comfort als luxe. Geniet nu van beide door Jori meubels te bestellen op de website van Woonboulevard Poortvliet of ontdek ze fysiek in de XXL-showroom van de woonboulevard.

Jori is sinds 1963 al bezig met comfort bieden

Jori is een meubelbedrijf wat sinds 1963 al als doeleinde heeft om het hoogste zitcomfort te bieden. In 1963 is de meubelketen opgericht door Juan Jorion. 5 jaar later wordt de Jori ligstoel of Jori relaxfauteuil ontworpen; een stoel die naar achter gekanteld kan worden. Dat was een revolutionaire uitvindingen in de zoektocht naar het meest comfortabele meubel. Daarna komen vele unieke ontwerpen uit. In 1980 kwam de Jori JR-7650 uit; een voorloper van de Jori Yoga. In 1997 kwam de Jori Linea in het assortiment, een ontzettend comfortabele en luxe bank. In de jaren daarna volgt een relaxfauteuil die nog meer kan bewegen, meer standaardstoelen als uitbreiding naar een breder interieur, meer materiaalmogelijkheden en in 2016 werd de volledige personalisatie van Jori meubelen mogelijk met de Jori configurator. Zo is Jori in iets meer dan 55 jaar gegroeid tot een luxe meubelbedrijf wat comfort in meer gebieden dan alleen fauteuils te bieden heeft. De Jori fauteuils zijn nog wel het mikpunt, maar er is uitbreiding naar andere regionen zoals de Jori eetkamerstoelen en de Jori salontafels. Ga voor een persoonlijk, comfortabel en luxe meubel van Jori en haal hem in de XXL-showroom of op de website van Woonboulevard Poortvliet XXL.

Jori meubelen bij Woonboulevard Poortvliet

Jori biedt ontzettend veel comfort, luxe en karakter, vandaar ook hun motto: ‘the art of fine seating’. Door de vele mogelijkheden bij Jori kan jij de meubels volledig personaliseren; van kleur tot materiaal en van hoogte tot diepte. Kies vandaag dan nog een Jori meubel bij Woonboulevard Poortvliet en kies het meubel van je dromen. Dat kan bij Jori van alles zijn. De collectie reikt namelijk van stoelen tot banken en van fauteuils tot salontafels. Richt jouw hele kamer in met Jori meubelen en geniet jarenlang van comfort, luxe en karakter. Richt het dan opnieuw in met behulp van interieuradvies wat je aan kunt vragen bij Woonboulevard Poortvliet. In dit interieuradvies wordt jouw hele kamer geschetst in een 3D-programma met de desbetreffende passende Jori meubels erin. Geniet van een complete kamer die je zelf hebt ingericht met meubels van Jori bij Woonboulevard Poortvliet.