50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

IP Design

IP Design

De meubels van topmerk ipdesign zien er niet alleen goed uit, maar bieden individuele vrijheid in interieur. Dat onderscheidt ipdesign en maakt de collectie fauteuils, banken en stoelen uniek.

Ipdesign en het verhaal van interieur design

Het merk ipdesign bestaat al tientallen jaren en veroverde de wereld van interieur stormenderhand. In 1977 is het merk opgestart en tussen toen en nu heeft ipdesign verschillende prijzen en awards gewonnen met de ontwerpen van fauteuils en banken. Het uitgangspunt bij ipdesign is persoonlijk comfort. Wat je favoriete zitpositie ook is, met een ipdesign bank of fauteuil geniet jij een hele avond van ontspannen relaxen. Voor iedere zitpositie vind je in het ipdesign assortiment een passend zitmeubel. En natuurlijk zijn er altijd meerdere banken en fauteuils, die bij jou passen. Want naast zitcomfort is ook uitstraling heel belangrijk. Je interieur is tenslotte een weerspiegeling van je persoonlijkheid. De meubels van het merk ipdesign worden met de hand vervaardigd in Duitsland.

De kracht van het ambacht bij ipdesign

Elk meubel uit de ipdesign collectie wordt met zorg ontworpen en geproduceerd. Het verhaal van ieder ipdesign meubel begint met een goed idee. Het presenteren van een intelligente relaxfunctie, een gebalanceerd design en een perfect zitcomfort. Tijdens de ontwikkelfase worden de prototypes door de experts in elkaar gezet en geperfectioneerd. De kwaliteit van de banken en fauteuils staat centraal bij de productie van ipdesign. Door de verwachtingen voor zichzelf heel hoog te stellen, weet je zeker dat ieder meubel van het merk ook aan jouw woonwensen voldoet. Creëer een woonkamer naar jouw persoonlijke comfort met ipdesign.