Hülsta Woonboulevard Poortvliet

Hülsta

Eén blik is genoeg om echte kwaliteit te herkennen en die kwaliteit zie je in alle meubels van Hülsta. Alle ontwerpen zijn bijzonder exclusief, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen. Daardoor heb je altijd prachtige meubels van topkwaliteit. De Duitse meubelontwerper is bovendien altijd bezig met duurzaamheid, het lange leven van een meubel en de pracht die daarbij komt. Kijk eens naar prachtige Hulsta kasten, een Hulsta dressoir of geniet van vele andere Hulsta meubels. Hulsta staat voor kwaliteit, ontwerp en individualiteit – verkondig deze boodschap dan ook in jouw huis. Bekijk de Duitse kwaliteit van Hülsta bij Woonboulevard Poortvliet op de website of ontdek de kwaliteit zelf in onze XXL-showroom.

Populair: Hülsta bergkasten | Hülsta commodes | Hülsta kledingkasten | Hülsta ledikanten

Producten 1-24 van 46

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina

Hülsta kasten in de woonkamer en Hülsta ledikanten in de slaapkamer

Hülsta is een bedrijf wat met zijn meubels elk onderdeel van het huis bestrijkt. Van origine is Hülsta een zaak die gericht is op slaapkamermeubels en ledikanten, maar vanaf 1979 breiden ze langzamerhand uit naar meerdere sectoren. Te beginnen met de jeugdsector, vervolgens de kantoorsector en in 1994 kwam Now by Hülsta met de eerste meubels die afgehaald konden worden bij Hülsta. Sinds 2002 bieden ze ook hoogwaardige eetkameronderdelen aan. Zo kan je in de eetkamer bijvoorbeeld genieten van de maaltijd aan Hulsta eetkamerstoelen. Ook is Hülsta erg gegroeid op het gebied van kasten. Hulsta kasten zijn van hoge kwaliteit; kijk naar de televisie die staat op een Hulsta tv meubel, berg jouw spullen op in een Hulsta dressoir of ga door je kledingcollectie heen die hangt in de Hulsta kledingkast. In deze kasten wordt de passie, duurzaamheid en milieubewustheid van Hülsta geuit door het gebruik van de milieuvriendelijke materialen. Ook in de slaapkamer kan je genieten van een Hulsta bed die met de meest milieubewuste materialen is gemaakt. Maak jouw slaapkamer dan compleet met een Hulsta ledikant van hout uit gecontroleerde voorraden duurzame bosbouw en een Hulsta nachtkastje die zonder uitstoot van CO2 gemaakt is. Met Hülsta maak jij jouw huis compleet. Maak samen met Hülsta een volledige woon- of slaapkamer bij Woonboulevard Poortvliet en geniet van de Duitse topkwaliteit. Bekijk de Woonboulevard Poortvliet website voor de collectie of bezoek de XXL-showroom om alle Hülsta meubels fysiek te ontdekken.

Hülsta met Duitse topkwaliteit

De Duitsers staan bekend om hun secure werkwijze bij het maken van producten, kijk maar eens naar hun auto’s. Die kwaliteit kunnen ze ook verkondigen in hun meubels en bij Hülsta valt dat ontzettend duidelijk te zien. Die kwaliteit wordt namelijk verkondigd in de unieke ontwerpwijze van Hülsta. Alle ontwerpen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en vervolgens gemaakt met hoogwaardige afwerking en met de hand bewerkte details. Zo heb je zelfs nog wat persoonlijkheid in jouw meubels. Hülsta bestaat al meer dan 75 jaar en is gestart door Alois Hüls als een timmerwerkplaats in Stadtlohn. Hülsta startte vroeg in de markt en heeft een blijvende impact gemaakt. Met meer dan 220 patenten op ontwerpen zijn ze meester in meubels ontwerpen. Hun topontwerpen zijn de Hülsta Intermat slaapkamerkast die in 1962 werd ontworpen, de vernieuwende ontwerpen in elke ruimte van het huis met Hülsta Neo en de designs van slaapkamer en woonkamer van de Hülsta Gentis. Zo zijn er verschillende populaire ontwerpen van Hülsta die niet meer weg te slaan zijn uit de interieurwereld. Hülsta blijft zelfs in de huidige tijd innovatieve meubels ontwerpen. Hülsta Tetrim is daar een goed voorbeeld van met de unieke designs over de gehele slaapkamer die allemaal op elkaar aansluiten. Geniet van vele verschillende Hülsta collecties bij Woonboulevard Poortvliet en ontwerp jouw kamer aan de hand van Duitse topkwaliteit.

Hülsta meubels op maat bij Woonboulevard Poortvliet

Hülsta is een bijzonder exclusief merk met bijzonder unieke ontwerpen. Met hun vele collecties maakt Hülsta volledige slaap- en woonkamers. Bekijk de verschillende Hulsta slaapkamers die Hülsta ontwerpt eens op de website. Vrijwel elk meubel valt te personaliseren – kies jouw eigen materiaal, jouw eigen afmeting, jouw eigen kleur, enzovoort. Maak bijvoorbeeld een Hülsta boekenkast van duurzaam hout in een felle witte kleur. Vanwege de personalisatie heb je altijd een meubel wat perfect in jouw woonkamer past. Geniet ook van de Duitse kwaliteit van Hülsta en maak jouw volledige huis compleet met Hülsta meubels. Ontdek alle Hülsta meubels online in onze webshop of laat je deskundig adivseren en inspireren in onze XXL-woonwinkel.