50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

HML Bedding

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, dat matrassen en boxsprings ontwerpt. Met ambacht en maatwerk centraal zorgt een Hml Bedding slaapomgeving voor een uiterst comfortabele nachtrust in je slaapkamer.

De slogan van Hml Bedding: goed slapen vergt maatwerk

Een Hml Bedding boxspring biedt jou de juiste ondersteuning voor een heerlijke nachtrust. De slogan van het merk Hml Bedding is niet voor niets: ‘goed slapen vergt maatwerk’. Daarom heeft het merk zich toegespitst op het maken van eerlijke bedden naar jouw persoonlijke slaapwensen. Ambacht en maatwerk staan centraal bij het creëren van een bijzondere slaapbeleving. Dat merk je in ieder detail van de boxsprings uit de Hml Bedding collectie. Met een passie voor slapen en oplossingen voor slaapproblemen kiest Hml Bedding ervoor om iedere klant te helpen zijn optimale slaapbeleving te ervaren. Door vragen van de klant te combineren met kennis van technische mogelijkheden biedt Hml Bedding een hoogwaardige collectie boxsprings.

De collectie boxsprings van het merk Hml Bedding

In het assortiment van de woonboulevard nemen de boxsprings van Hml Bedding een prominente plaats in. Hml Bedding boxsprings zijn niet alleen voorzien van een basis van de beste kwaliteit met een optimale ondersteuning, maar hebben ook een prachtig jasje gekregen. De boxspring combinaties hebben allemaal een naam gekregen, die te maken heeft met muziek. Dat muzikale karakter zie en voel je zeker aan het ontwerp van een Hml Bedding boxspring. Met keuze uit diverse hoofdborden, voetborden, traditionele matrassen en gestoffeerde matrassen, toppers en accessoires kan het niet anders of de Hml Bedding boxspring wordt het topstuk in het interieur van jouw slaapkamer.