/ 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

HML Bedding

2 Artikel(en)
 1.  

  Boxspring Allegreto HML bedding
  Boxspring Allegreto HML bedding
  Laat je verrassen door de luxe vormgegeven boxsprings uit...
  Vanaf € 3.595,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Boxspring Adagio HML bedding
  Boxspring Adagio HML bedding
  Maak kennis met luxe slapen in de ruime collectie van HML...
  Vanaf € 3.595,00 Incl 21% BTW

2 Artikel(en)
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

HML Bedding

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, dat matrassen en boxsprings ontwerpt. Met ambacht en maatwerk centraal zorgt een Hml Bedding slaapomgeving voor een uiterst comfortabele nachtrust in je slaapkamer.

De slogan van Hml Bedding: goed slapen vergt maatwerk

Een Hml Bedding boxspring biedt jou de juiste ondersteuning voor een heerlijke nachtrust. De slogan van het merk Hml Bedding is niet voor niets: ‘goed slapen vergt maatwerk’. Daarom heeft het merk zich toegespitst op het maken van eerlijke bedden naar jouw persoonlijke slaapwensen. Ambacht en maatwerk staan centraal bij het creëren van een bijzondere slaapbeleving. Dat merk je in ieder detail van de boxsprings uit de Hml Bedding collectie. Met een passie voor slapen en oplossingen voor slaapproblemen kiest Hml Bedding ervoor om iedere klant te helpen zijn optimale slaapbeleving te ervaren. Door vragen van de klant te combineren met kennis van technische mogelijkheden biedt Hml Bedding een hoogwaardige collectie boxsprings.

De collectie boxsprings van het merk Hml Bedding

In het assortiment van de woonboulevard nemen de boxsprings van Hml Bedding een prominente plaats in. Hml Bedding boxsprings zijn niet alleen voorzien van een basis van de beste kwaliteit met een optimale ondersteuning, maar hebben ook een prachtig jasje gekregen. De boxspring combinaties hebben allemaal een naam gekregen, die te maken heeft met muziek. Dat muzikale karakter zie en voel je zeker aan het ontwerp van een Hml Bedding boxspring. Met keuze uit diverse hoofdborden, voetborden, traditionele matrassen en gestoffeerde matrassen, toppers en accessoires kan het niet anders of de Hml Bedding boxspring wordt het topstuk in het interieur van jouw slaapkamer.