Henders & Hazel Woonboulevard Poortvliet

Henders & Hazel

Kies voor een interieur wat altijd bij de tijd is door meubels van Henders & Hazel aan te schaffen. Al 17 jaar staat Henders en Hazel voor haar motto ‘bijzonder in wonen’. Ze zijn bijzonder in wonen door hun nieuwerwetse ontwerpen. Elk jaar komen ze namelijk met een nieuw woonprogramma met stijlvolle meubels die niet geëvenaard kunnen worden. Of je nou op zoek bent naar een Henders en Hazel bank of een Henders en Hazel salontafel, bij Woonboulevard Poortvliet kun je de volledige collectie van het topmerk ontdekken. Je kan jouw volledige interieur ontwerpen met meubels van Henders en Hazel. Bekijk de grote collectie dan op de website van Woonboulevard Poortvliet of kom langs in de Henders en Hazel-shop in onze XXL-woonwinkel.

Populair: Eetkamerstoelen | Banken | Salontafels | Fauteuils

Producten 1-24 van 338

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

Altijd een modern interieur van Henders & Hazel

Henders en Hazel is een relatief jong bedrijf wat ervoor wil zorgen dat er altijd een meubel is wat bij jouw interieur past. Of je nou op zoek bent naar een meubel in de woonstijl modern, industrieel, landelijk of natuurlijk; bij Henders en Hazel hebben ze het beste meubel voor jou. De Henders en Hazel collectie is uitgebreid en omvat alles voor in de woonkamer en eetkamer. Het heeft een heel eigentijds karakter doordat er ieder jaar een nieuw woonprogramma wordt uitgegeven. Zo gaat Henders en Hazel altijd mee met zijn tijd. Kies dan ook een meubel waarmee je altijd up-to-date bent van Henders en Hazel. Bovendien heeft het merk een eigen stijl. Veel van de meubels hebben een stoere uitstraling en het gebruik van materiaalsoorten als rustiek hout, springen in het oog bij het zien van Henders en Hazel meubels. Rust even uit na een lange dag in een Henders en Hazel fauteuil. Zet daarbij je hapje en drankje op de Henders en Hazel salontafel. Rust dan niet alleen uit en ga met de familie zitten op de Henders en Hazel bank. Zodra je op Henders en Hazel eetkamerstoelen zit, geniet je nog meer van de maaltijd. Zo vorm jij je hele interieur met Henders en Hazel. Kies de woonstijl die bij je past en vind jouw droommeubel van Henders en Hazel op de website van Woonboulevard Poortvliet. Ontdek anders de shop van Henders en Hazel in onze XXL-showroom.

Henders en Hazel: Bijzonder in wonen

De slogan van Henders en Hazel is bijzonder in wonen. Deze slogan wordt zeker verkondigd in hun meubels die allemaal bijzonder strak en nieuwerwets zijn ontworpen. Henders en Hazel is een relatief jong meubelmerk wat in 2004 in het leven is geroepen door Habufa. Habufa is ontwerper van meubels voor Henders en Hazel, XOOON, Happy@Home en COCO maison. Met het Henders en Hazel concept wordt een huiselijke en gezellige sfeer gecreëerd. Dit huiselijke concept zorgt ervoor dat mensen zich ontzettend snel in huis zien met een meubel van Henders en Hazel. Het merk zorgt in jouw huis voor een stijlvolle wooninrichting gecombineerd met aangenaam wooncomfort. Met zijn 52 verkooppunten in Nederland (waarvan 1 in Woonboulevard Poortvliet) en 300 in Europa is Henders en Hazel snel gegroeid tot een populaire speler op de meubelmarkt. De meubels worden altijd ontworpen in 4 stijlen: industrieel, modern, natuurlijk en landelijk. Met al deze stijlen creëer je een bijzonder huiselijk gevoel. Kies dan eens een Henders en Hazel kast waar jij jouw familiefoto’s in kunt opbergen. Nodig visite uit en ga zitten op de Henders en Hazel hoekbank en kijk daarbij naar de televisie die staat op het Henders en Hazel tv meubel. Jij woont meteen bijzonder met de meubels van Henders en Hazel. Geniet ook van het huiselijke gevoel en bekijk de collectie op de website van Woonboulevard Poortvliet of ervaar het huiselijke gevoel zelf in onze showroom.

Shop Henders en Hazel meubels bij Woonboulevard Poortvliet

Henders en Hazel is een unieke formule met een hele gemoedelijke woonsfeer. De kleuren zijn zacht en gezellig, de ontwerpen zijn open en gemoedelijk en de materialen zijn comfortabel en rustgevend; zo creëer je het ideale huiselijke meubel. Henders en Hazel doet er alles aan om voor jouw precies het juiste meubel te ontwerpen. Van Henders en Hazel kast tot stoelen tot tafels, voor het gehele interieur zijn er meubels voor jou. Bekijk de Henders en Hazel meubels online op de website van Woonboulevard Poortvliet. Wij bieden wel vijf jaar garantie op jouw meubels van Henders en Hazel. We houden je op de hoogte van de levering en bezorgen alles zo snel mogelijk. Is het beste meubel online kiezen lastig? Kom dan langs in onze Henders en Hazel shop in onze XXL-showroom en ervaar zelf de gemoedelijke sfeer van het woonmerk. Onze interieuradviseurs willen je graag helpen in jouw zoektocht naar het ideale Henders en Hazel meubel. Vraag voor specifiek advies interieuradvies aan op onze website en design jouw interieur met de gezellige meubels van Henders en Hazel.