• 50.000 m2 winkeloppervlakte
 • 5 jaar garantie
 • Laagste prijzen
0 / 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Gautier

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Gautier

Het merk Gautier presenteert met trots een royale collectie meubels voor de kinderkamer en tienerkamer. Bekijk alle Gautier bedden, ledikanten, halfhoogslapers, linnenkasten en bureaus in onze collectie online of in de showroom.

Gautier meubels voor de kinderkamer en tienerkamer

Al vanaf het jaar 1960 is Gautier de ontwerper en producent van innovatieve meubels voor de kinderkamer en tienerkamer. Originaliteit en kwaliteit zijn bij Gautier de kernwaarden van iedere collectie. Dat was toen zo en nu nog steeds. In de jaren tachtig bracht Gautier een nieuwe uitvinding op de markt, speciaal voor stoere boys: het bed in de vorm van een auto. In de jaren die volgden, legde Gautier zich toe op het ontwikkelen van nieuwe kinderkamers. Een ruimte, die er meer en meer uit ging zien als een studio. Zo kan je zoon of dochter slapen combineren met studeren in de slaapkamer. Het leuke van de meubelseries van Gautier is dat alle meubels bij elkaar passen. Zo creëer je een eenheid in de kinderkamer of tienerkamer met de meubels van het merk Gautier. Maar daar stopte het niet, want Gautier bleef ontwikkelen. Daarom vind je in de collectie van het meubelmerk nu ook meubels voor de volwassen slaapkamer. Ook voor het kantoor of de studeerkamer vind je in de Gautier collectie precies wat je nodig hebt.

Bekijk het assortiment van het merk Gautier online

Gautier biedt meubel oplossingen voor iedere slaapkamer, voor jong en oud. Daarnaast houdt het merk ook rekening met het milieu en de maatschappij. Daarom kiest Gautier voor eco-design, waarbij het gebruik van milieuvriendelijke materialen voorop staat. Ook het transport van Gautier producten, de levering en recycling wordt volgens een ecologisch verantwoorde methode gedaan.