FSM Woonboulevard Poortvliet

FSM

FSM is met zijn herkenbare stijl een eyecatcher in je woonkamer. Het designmerk  heeft prachtige meubels voorzien van de meest luxe leersoorten. Met strakke lijnen en een herkenbaar design heeft FSM al veel designharten sneller doen kloppen. Kwaliteit, een tijdloos comfort en ontspannen zitten zijn belangrijk voor het merk. Maak je interieur compleet met een mooie FSM relaxfauteuil of een sta-op fauteuil. FSM heeft een collectie mooie meubels met een functioneel karakter. Bekijk de hele collectie nu bij Woonboulevard Poortvliet.


Populair: Relaxfauteuils | Sta-Op fauteuils

Met een relaxfauteuil of sta-op fauteuil van topmerk FSM is jouw woonkamer interieur het toppunt van comfort en stijl. Ontdek de FSM collectie van Woonboulevard Poortvliet nu online of bekijk alle fauteuils in de showroom.

FSM kijkt over de grenzen van design heen

De heldere en strakke lijnen van een FSM design herken je meteen. FSM staat voor Frank Sitsmöbel en het merk hoort bij moedermaatschappij de Sede uit Zwitserland. Dat karakteriseert FSM als een design label dat staat voor kwalitatief hoogwaardig en ambachtelijk gevormde producten. De fauteuils en banken van FSM worden gekenmerkt door kwaliteit, bestendigheid en een extra lange levensduur. FSM kiest voor innovatieve ontwerpen met technische sensaties, waarvan de mechanieken onzichtbaar worden verwerkt. Daarmee kijkt FSM over de grenzen van design heen en creëert een merkbeeld, waarin kwaliteit en comfort bovenaan staan. Zitmeubelen die meer kunnen dan er alleen goed uitzien, dat zijn de designs van FSM. Zoals het topmerk in design zitmeubelen zelf zegt: ‘wij wachten niet op succes, wij vormen het’.

De collectie design relaxfauteuils van FSM

FSM is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van design fauteuils en banken. In het assortiment van FSM vind je diverse relaxfauteuils, sta-op fauteuils en banken van de beste kwaliteit. De ontwerpen laten de FSM filosofie zien, waarbij niet de laatste trends centraal staan, maar het tijdloze comfort van ontspannen zitten. Dit resulteert in een collectie relaxfauteuils met een mooi en functioneel karakter, die een bijdrage leveren aan jouw interieur én je leven. Want met een FSM zitmeubel in huis is het leven altijd mooier.