/ 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Dyyk

Ontdek de meubels van Dyyk, die een weerspiegeling zijn van nuchter Nederlands design. In de Dyyk collectie bevinden zich banken, stoelen, tafels en verlichting.

Eigenwyys wonen met design meubels van Dyyk

De meubels in je interieur zijn je na een tijdje vertrouwd. De tafel met stoelen in de eethoek, de zithoek met zijn comfortabele bank en fauteuil met handige salontafel. Dyyk helpt je graag om het interieur van je dromen vorm te geven, zodat je extra geniet van jouw thuis. Het uitgangspunt van het designlabel Dyyk is de nuchterheid van de Nederlandse roots. Niet te moeilijk, gewoon doen. Dat zie je terug in de vormgeving en uitstraling van het Dyyk assortiment. Ieder design is afgewerkt met avontuurlijke en frivole details, die de meubels een uniek karakter geven. Met een ambachtelijke achtergrond kiest Dyyk tevens voor het produceren van meubels van de allerhoogste kwaliteit. Het resultaat? Een collectie waarin design, degelijkheid en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Dyyk en een unieke visie op meubelontwerp

Het Nederlandse designlabel Dyyk stelt kwaliteit voorop. Dat zie je in het assortiment banken, fauteuils, stoelen, tafels en verlichting. Alle ontwerpen worden eerst uitvoering gecontroleerd en getest voordat ze de markt op gaan. Daarmee kies je met een Dyyk meubel voor een goed en uniek product. Geef je interieur een eigenwijs randje met Dyyk door het combineren van meubels met een luxe uitstraling en speelse details. Voor een evenwichtig geheel met een verrassend karakter. Zoals het merk het zelf zegt: simpel en no nonsense. Gewoon Dyyk. Lekker eigenwyys.