Design Your Box

Design Your Box Woonboulevard Poortvliet

Design Your Box geeft je de mogelijkheid om je eigen boxspring samen te kunnen stellen. Een uniek concept! Met verschillende soorten stijlen en slaapcomfort creëer je het ideale bed voor jou. Dat goed slapen belangrijk is, dat weten we inmiddels. Bij design Your Box kies je de afmeting, het hoofdbord, de matras en zelfs de pootjes van de boxspring. Het voelt nog persoonlijker als je je eigen boxspring helemaal naar jouw wensen kunt samenstellen. Je slaapt lekkerder met Design Your Box. Bekijk de mogelijkheden nu bij Woonboulevard Poortvliet.

De Design Your Box collectie van Woonboulevard Poortvliet is een uniek concept, waarbij je een boxspring volledig zelf kunt samenstellen. Onze slaapexperts helpen je daar graag bij!

De boxspring collectie van Design Your Box

Op de afdeling Slaapwereld in onze showroom in Poortvliet vind je de Design Your Box collectie. Een assortiment van boxsprings met verschillende stijlen en soorten slaapcomfort. Het Design Your Box concept is onderdeel van de eigen collectie in Poortvliet. De slaapexperts in onze showroom weten daarom precies hoe ze jou moeten helpen bij het samenstellen van een Design Your Box, die bij jouw persoonlijke slaapvoorkeuren past. Kom langs in de showroom en laat je verrassen door de vele opties van de Design Your Box boxspring. Test verschillende matrassen om te ontdekken welk slaapcomfort bij jou past.

Ontwerp je eigen Design Your Box boxspring

Een boxspring kopen wordt extra leuk als je hem helemaal zelf samen kunt stellen, zoals bij de Design Your Box. De eerste stap naar je eigen Design Your Box is het selecteren van een slaapcomfort dat bij jou past door het proberen van verschillende matrassen en toppers. Ook is het belangrijk om te weten welk formaat boxspring in jouw slaapkamer past en of je kiest voor een vlakke of verstelbare boxspring. Daarna ga je verder met het bepalen van de uitstraling van de Design Your Box. Je kiest uit diverse hoofdborden, allemaal met hun eigen uitstraling. Deze hoofdborden van de Design Your Box kunnen worden bekleed met diverse stoffen en ook in kleuren is er een ruime keuze. Als laatste stap in het proces kun je kiezen welke poten er onder jouw persoonlijke Design Your Box komen. Zo is je boxspring van begin tot eind afgestemd op jouw comfort en passend bij de uitstraling van het interieur van je slaapkamer.