50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

De Munk Woonboulevard Poortvliet

De Munk

10 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De Munk Carpets biedt een ruime collectie vloerkleden in diverse woonstijlen, maten, kleuren en materialen. Zo kies je een De Munk tapijt, dat past bij jouw interieur.

De handgeknoopte tapijten van De Munk Carpets

Al sinds 1981 staat De Munk Carpets aan de top als het gaat om handgeknoopte tapijten. Deze vloerkleden worden geïmporteerd uit Nepal, Marokko, Pakistan, Afghanistan, India en Portugal. Door de variatie in de collectie kies je een vloerkleed, dat in stijl en uitvoering is afgestemd op de stijl van jouw interieur. De vloerkleden uit het De Munk assortiment zijn niet alleen stijlvol en elegant voor het interieur van de woonkamer, maar passen ook goed in de slaapkamer of studeerkamer. Ook als je een kantoor aan huis hebt en de ruimte een luxe uitstraling wilt geven, is een hand geknoopt tapijt van De Munk een uitstekende keuze. Door in het assortiment plaats te maken voor klassieke Berbers, trendy kleden met een grafisch patroon, rustieke tapijten met een ingeweven dessin en moderne vloerkleden in opvallende kleurtinten is het De Munk assortiment bijzonder veelzijdig.

De geschiedenis van het merk De Munk Carpets

Edwin Tromp is de eigenaar van het bedrijf De Munk Carpets en kiest boven alles voor kwaliteit. Hij bezoekt zelf de fabrieken in de landen vanuit waar de tapijten worden geïmporteerd. Alles wordt in het werk gesteld om de kwaliteit van elk De Munk karpet te garanderen. Het gaat om de kleinste details als je ervoor kiest om een product van topkwaliteit te leveren, dus alles moet perfect zijn. De kracht van de collectie ligt volgens Tromp in het brede aanbod van maatwerktapijten. Het assortiment bestaat daarom uit een geknoopte collectie Berbers, een moderne geweven lijn uit Marokko, uit India een lijn synthetische en natuurlijke tapijten, twee high-end collecties, kelims en recoloured carpets uit Pakistan, uit Portugal een getufte wol- en tencelserie tapijten en uit Nepal een custom-made selectie vloerkleden in tweehonderd kleuren en dessins. Hiermee is De Munk Carpets absoluut koploper op de markt als het gaat om maatwerk in tapijten.