Cloak

Cloak Woonboulevard Poortvliet

Met Cloak haal je een stijlvol design in huis. Elk product wordt gekenmerkt door elegante, ranke lijnen die de meubels een tijdloze uitstraling geven. Cloak is puur in eenvoud en kwaliteit. Elk meubel creëert rust in je interieur en zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Een Cloak fauteuil in een rustgevende grijze kleur of een mooie bank in een dieprode kleur, je interieur straalt direct klasse uit. Een collectie vol elegante meubels vind je bij Cloak. Bekijk de hele collectie online bij Woonboulevard Poortvliet of kom langs en vraag onze woonexperts om advies.

Populair: Banken | Hoekbanken | Fauteuils

12 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Strak vormgegeven en perfect uitgevoerd: de meubels van Cloak zijn met hun tijdloze enthousiasme precies de items die passen bij jouw interieur. Ondanks hun ingetogen karakter zijn de Cloak zitmeubels een feestje om in huis te hebben. Door te kiezen voor een volstrekt tijdloze vormgeving lijkt de collectie van Cloak altijd al bestaan te hebben. Daarom past een Cloak meubel ook binnen diverse interieurstijlen, zodat je het huis van je dromen voorziet van de meubels waar je verliefd op bent geworden.

Havee + Hans Daalder = Cloak

Een succesvol samenwerkingsverband is de basis van designlabel Cloak. Een merk dat in slechts korte tijd een belangrijke plaats heeft ingenomen in de top op het gebied van meubeldesign. De meubelproducent Havee ging samenwerken met designer Hans Daalder. En dat bleek een prijswinnende combinatie! Het assortiment van Cloak bestaat uit iconisch gevormde zitmeubels met een strakke vormgeving en elk item is gericht op de universele kracht van eenvoud en comfort. De combinatie van deze twee essentiële karaktereigenschappen voor een zitmeubel zorgt voor een visueel rustpunt in je woonkamer. Daarmee transformeert de ruimte tot een geheel met een verwelkomende sfeer, waar niet alleen je lichaam tot rust komt, maar je door de visuele verrassing van een Cloak meubel steeds weer een absoluut relaxmoment ervaart.

Cloak biedt een rustpunt in de ruimte van je keuze. Een bank of fauteuil in de vormgeving die kenmerkend is voor het designlabel is daarmee de beste basis voor ieder interieur. Geef je huis karakter met de meubels van Cloak!

Het pure karakter van Cloak

Essentieel voor de ontwerpen van Cloak is het woord ‘puur’. Cloak is puur in comfort, puur in eenvoud en puur in kwaliteit. Door zich te richten op eenvoud en comfort heeft de collectie van Cloak de essentie van puur genieten. Inspiratie alleen is niet genoeg voor het creëren van een meubel, dat het waard is plaats te nemen in de Cloak regionen. Aan een ontwerp wordt gesleuteld en geschaafd totdat het perfect is. Het grote vakmanschap van Havee staat garant voor een optimale vertaling van het ontwerp van designer Hans Daalder naar een uitvoering met een tijdloos elegante uitstraling. Pure vakmanschap en pure kwaliteit vloeien samen tot een meubel, dat een match is met ieder interieur.