Castelijn

Castelijn Woonboulevard Poortvliet

8 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
per pagina

Maak kennis met de meubels in de Castelijn collectie, een assortiment design items met een geheel eigen karakter en bijzonder stijlvolle uitstraling.

Design interieur met Castelijn meubels

Castelijn is een familiebedrijf met hart voor design meubelen. Dat zie je terug in ieder ontwerp uit de collectie. Al sinds 1958 werkt de familie aan het ontwerpen en produceren van tijdloze kasten, eetkamertafels, bureaus, projecttafels en meubelen op maat. Milieu en duurzaamheid zijn speerpunten van het merk Castelijn. Zo werkt het merk alleen met hout, dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Tijdens de productie van Castelijn meubels worden de afvalstromen strikt gescheiden. Houtafval wordt hergebruikt om de gehele fabriek en de kantoren te verwarmen, zodat het verbruik van fossiele brandstoffen tot nul wordt gereduceerd. Met Castelijn kies je voor een duurzame en verantwoorde toekomst en draag je bij aan het behoud van de natuur.

Verken de complete Castelijn collectie

De design collectie van het merk Castelijn vind je in de Woonboulevard Poortvliet showroom op de afdeling Weyts Interieur. Onze woonexperts nemen je graag mee voor een rondleiding langs de meubels van Castelijn en vertellen je alle mogelijkheden. De Castelijn collectie bestaat uit design bergkasten, tv-meubels en eetkamertafels. De meubels van Castelijn zijn veelal maatwerk en daarom te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Zo maak jij je interieur persoonlijk met de designs van Castelijn. Laat de kasten en tafels van het designlabel extra goed tot hun recht komen door te kiezen voor opvallende kleuren in je interieur. Zo geef je een krachtige uitstraling aan een wit bergmeubel door de muur in een opvallende kleur, zoals nachtblauw of okergeel te schilderen.