By Boo

By Boo Woonboulevard Poortvliet

Jij kiest voor moderniteit, sfeer en innovatie met de producten van By Boo. Bij By Boo heeft ieder product een hele unieke look. Dat komt door de innovatieve ontwerpen en de vrije vormen van de producten. By Boo laat op het oog ruwe en stoere meubels juist heel gezellig en warm lijken. Zo heb je met elk meubel zowel warmte als stijl in je kamer. Zorg voor die sfeer met een By Boo vloerkleed, een By Boo eetkamerstoel of een By Boo salontafel; alles is mogelijk. Met de producten van By Boo krijg je een nieuwerwets en strak interieur terwijl je toch de gezelligheid en warmte behoudt. Maak de perfecte mix van warmte en stijl in je kamer met de artikelen uit het assortiment van By Boo bij Woonboulevard Poortvliet.

Populair: By Boo eetkamerstoelen | By Boo salontafels | By Boo vloerkleden | By Boo bijzettafels

Producten 25-37 van 37

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina

By Boo meubels voor een trendy en modern interieur

Jij komt je kamer binnen en je wordt meteen verwarmd. Dat is hoofdzakelijk zo omdat er By Boo producten in jouw kamer staan. By Boo producten stralen van nature warmte uit door de manier waarop ze ontworpen zijn. Ze zijn zowel stijlvol als sfeervol. Bij By Boo maken ze van relatief ruwe en stoere meubels hele sfeervolle en warme meubels. Door dit te doen zijn ze erg innovatief bezig. By Boo blijft dit doen door constant producten uit te brengen die vernieuwing uitstralen. Dat kan zijn door een oud ontwerp in een nieuwe jas te steken of dat kan zijn door een volledig nieuw ontwerp te maken. Daarmee blijft By Boo altijd een merk wat meegaat met zijn tijd. Kijk eens naar een By Boo vloerkleed. Het vloerkleed heeft een hele klassieke look, maar doordat By Boo het ontworpen heeft is het minder ruw; het is warmer en stijlvoller. De By Boo eetkamerstoelen streven helemaal naar vernieuwing. Het design is heel stoer en modern, maar de stoelen zijn ook nog eens verwarmend door de stof en door de kleuren. Wat zorgt voor een stijlvol geheel aan jouw eetkamertafel. Kies jouw By Boo stoel en geniet van rust en warmte in jouw woonkamer. Kom langs bij Woonboulevard Poortvliet en aanschouw hoe verwarmend de By Boo producten zijn. Of bekijk onze website en decoreer jouw kamer met de elegantie van By Boo meubels.

By Boo; alles voor in jouw huis

By Boo is een merk wat niet alleen meubels maakt, maar ook stijlvolle woonaccessoires. Dat maakt het dat jij je hele huis kunt inrichten met hun producten. Begin bij de binnenkomst in huis; de gang. Meteen dan kom je in aanraking met de By Boo kapstok, die genoeg ruimte biedt voor zowel jassen als schoenen en bovendien veel stijl en strakheid toont.  Ga verder in huis en ontmoet jouw sfeervolle woonkamer. Daar staan een prachtige By Boo fauteuil, een bijpassende By Boo bijzettafel, samen met een grote By Boo salontafel. Dit zijn essentiële meubels in huis. Door By Boo zijn ze echter bijzonder sfeervol, stijlvol en vol warmte. Daardoor vormt alles één geheel. Wat de kamer helemaal compleet maakt zijn de kleine extra’s. Je ziet de kamer wel zitten als je kijkt in de By Boo spiegel, welke een ruimtelijk gevoel geeft. Je creëert warmte en sfeer met een By Boo lamp en je haalt jouw kunstzijde naar boven door de By Boo wanddecoratie te bekijken. Zorg voor de finishing touch met een By Boo barkruk aan jouw kookeiland en een By Boo hanglamp erboven. Met By Boo meubels stel jij jouw kamer sfeervol samen. Geniet van de grote collectie op de website van Woonboulevard Poortvliet.

Een complete kamer met By Boo meubels

Jouw kamer wordt compleet door alle producten van By Boo. Met het brede assortiment kan elk onderdeel van de kamer bereikt worden. Zo geniet je elke dag van sfeer en warmte van de stijlvolle By Boo meubels. Jouw kamer is pas compleet met een meubel van By Boo erin. Jij kan jouw kamer volledig opnieuw inrichten aan de hand van ons interieuradvies. Vraag het aan op de website en kom langs op gesprek zodat jij jouw kamer kan inrichten met By Boo meubels en stijlvolle woonaccessoires. Bekijk de sfeervolle collectie van By Boo op de website of bezoek de XXL-showroom van Woonboulevard Poortvliet om zelf te ontdekken hoe sfeervol de By Boo producten zijn.

By Boo meubels online bij Woonboulevard Poortvliet

  • Ontdek de trendy collectie By Boo meubels
  • Laagste prijsgarantie
  • Vijf jaar garantie
  • 30 dagen retourrecht