BKS Woonboulevard Poortvliet

BKS

BKS meubels zijn vervaardigd van massief hout en vormgegeven naar de allerlaatste trends op het gebied van wonen. In de BKS collectie kies je tafels en kasten in moderne stijl tot klassieke stijl.

BKS meubelen naar de allerlaatste trends

Met een meubel uit de BKS collectie kies je voor een product van de hoogste kwaliteit. Het veelzijdige BKS assortiment biedt zowel producten in klassieke woonstijl tot modern ontwerp. Tevens kiest BKS ervoor om meubels te produceren naar de allerlaatste trends in wonen. Met BKS ontwerp je zo je eigen interieur, dat past bij de woonstijl die jij voor ogen hebt. Elk BKS meubel is gemaakt van zorgvuldig geselecteerd eikenhout. Dit massieve hout wordt ingekocht in Frankrijk en wordt gekozen uit de beste houtgebieden van het land. Uit het unieke en karakteristieke eikenhout wordt op ambachtelijke wijze de mooiste meubelen geproduceerd. Kwaliteit van Nederlandse bodem wordt werkelijkheid met de ontwerpen van BKS. Het unieke van het merk BKS: de collectie is volledig made in Holland en naast een uitgebreide standaard collectie heeft het bedrijf ook een grote maatwerkafdeling.

De collectie maatwerk meubelen van BKS

Kwaliteit leveren op maat, dat is de kracht van de BKS meubelcollectie. Ieder meubel dat je wenst, kan door BKS voor jou op maat worden gemaakt. Hierin zijn bijzonder veel mogelijkheden, waarbij onze woonexperts je graag van dienst zijn. Bekijk de BKS meubelen in de collectie van Woonboulevard Poortvliet op de afdeling Weyts Interieur en laat je adviseren over de opties van BKS. Zo creëer je een interieur, waar jij helemaal je thuis van kunt maken.