Bert Plantagie

Bert Plantagie Woonboulevard Poortvliet

Jij woont in uitermate luxe met designermerk Bert Plantagie. Dat komt door de tijdloze en tegelijk eigentijdse meubelen. Met meubels van Bert Plantagie kan jij kleurrijk in een typische Nederlandse stijl uitrusten. Het Nederlandse bedrijf levert met de hand vervaardigde producten die volledig persoonlijk afgesteld kunnen worden. Jij kan genieten van frisse kleuren en strakke vormen van een divers spectrum aan designmeubelen. Ieder meubel van het designermerk is een echte aanwinst voor jouw kamer. Het maakt niet uit of je Bert Plantagie stoelen of Bert Plantagie tafels wilt aanschaffen, jij geniet met elk meubel van uitermate luxe. Haal zelf de luxe van het Nederlandse Bert Plantagie in huis bij Woonboulevard Poortvliet.

Populair: Bert Plantagie tafels | Bert Plantagie eetkamerstoelen | Bert Plantagie fauteuils | Bert Plantagie banken

Producten 1-24 van 80

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

Oer-Hollands genieten met Bert Plantagie

Nederlanders weten altijd al hoe ze moeten genieten. Een prachtig zonnetje, een drankje en het gezelschap van je naasten zijn hier al een groot onderdeel van. Hierbij horen wel meubels waar jij op kunt zitten of jouw drankje op kunt neerzetten. Kies dan voor het Nederlandse Bert Plantagie die als geen ander weten hoe je oer-Hollands moet genieten. Bert Plantagie is een formule die gefocust op jouw genot. Met het motto ‘live beautiful’ als leidraad maken ze de allermooiste meubels; van fauteuils tot eettafels. Ze maken meubels volledig op maat voor jou, zelfs stof en kleur kunnen aangepast worden. Dat kan Bert Plantagie allemaal doen door hun bijzonder getalenteerde designers. Haal dan een Bert Plantagie meubel van Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets of Hans Daalder. Het bedrijf heeft een schitterende ontwikkeling achter de rug. Van Smits Stalen Meubelen wat zich vooral richtte kampeer- en tuinmeubelen, naar Bert Plantagie in 2000 wat zich richt op de consumentenmarkt door meubels te maken met subtiel design en ontzettend hoge kwaliteit. Inmiddels is Bert Plantagie een kenmerkend begrip op de Europese markt. Door deze ontwikkeling kan jij oer-Hollands genieten van een drankje aan een Bert Plantagie tafel, terwijl jij heerlijk zit in een Bert Plantagie fauteuil. Ook tijdens het avondeten kan jij genieten op de luxe en stijlvolle Bert Plantagie eetkamerstoelen. Met de designmeubelen van Bert Plantagie kan jij in jouw huis oer-Hollands genieten van luxe, stijl en sfeer. Haal jouw favoriete tafel, fauteuil of eetkamerstoel nu op de website van Woonboulevard Poortvliet of ontdek de luxe en pracht zelf in onze XXL-showroom.

Bert Plantagie meubels voor een persoonlijke touch

Bert Plantagie zorgt in ieder meubel voor bijzonder veel luxe, kwaliteit en Nederlandse sfeer. Dat kan jij ook doen door zelf jouw voorkeur aan te geven in materiaal, kleur en maatvoeringen. Stel je voor: jij vindt een Bert Plantagie bank qua design prachtig, maar hij heeft niet jouw favoriete kleur en ook is de stof voor jou niet zacht genoeg. Dat is bij Bert Plantagie helemaal geen probleem, want jij kan zelf een prachtige kleur en een bijzonder comfortabel materiaal kiezen. Deze meubels worden met de hand vervaardigd waardoor je bijzonder veel persoonlijke finesses kan toepassen. Met Bert Plantagie kan je jouw hele kamer naar jouw hand inrichten. Kies voor Bert Plantagie stoelen in een zelf-uitgekozen zachte stof samen met een Bert Plantagie eettafel met een op jouw afgestemde tafelpoot waar je kunt genieten van de maaltijd. Rust lekker uit op een kleurrijke Bert Plantagie bank die je goed kan combineren met de Bert Plantagie salontafel en kijk naar televisie welke staat op het Bert Plantagie tv meubel. Zo kan je in elke ruimte genieten van de Nederlandse pracht van Bert Plantagie met jouw persoonlijke touch. Kies jouw favoriete design, kies jouw kleur en materiaal en bestel jouw favoriet van Bert Plantagie op de website van Woonboulevard Poortvliet.

Creëer warmte en kleur met Bert Plantagie

Bert Plantagie heeft alleen maar voordelen. Het is stijlvol, luxe, je kan hem zelf aanpassen en bovendien zijn de vele designs kleurrijk. Bert Plantagie zorgt daarmee dus voor veel sfeer en warmte buitenom de luxe en stijl die de designs sowieso al bieden. Een Bert Plantagie meubel is daarmee een vrijwel perfect meubel; het heeft alles. Kies jouw Bert Plantagie tafel, Bert Plantagie fauteuil, Bert Plantagie kast of Bert Plantagie stoelen en geniet van een prachtig ontwerp, sfeer en warmte. Bij Woonboulevard Poortvliet hebben we een grote collectie aan Bert Plantagie meubels. Bekijk de grote collectie op de website en gebruik de filters om tot de ideale keuze te komen. Laat je helpen met de keuze door interieuradvies aan te vragen, waardoor jij met de ideale meubels naar huis gaat. Bij Woonboulevard Poortvliet geniet je van oer-Hollandse gezelligheid met de meubels van Bert Plantagie.

Bert Plantagie Brandstore in Poortvliet

Wij verwelkomen je graag in onze Bert Plantagie brandstore in Poortvliet. Zowel online als in onze winkel kun je terecht voor de stijlvolle Bert Plantagie collectie. Van eetkamertafels tot fauteuils, we hebben het allemaal. Onze woonexperts helpen je graag bij het vinden van het perfecte meubelstuk voor jouw interieur. Bezoek onze showroom in Poortvliet en ervaar het comfort en de stijlvolle ontwerpen van Bert Plantagie zelf.