50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Beek Woonboulevard Poortvliet

Beek

Designlabel Beek heeft een volledige collectie stijlvolle meubels. Ieder item plaatst u interieur in een elegant daglicht. De uniek Beek salontafels zijn echte design musthaves die iedere liefhebber in zijn of haar interieur wil integreren. Bij Woonboulevard Poortvliet hebben we een prachtige collectie meubels van het designlabel Beek. Bekijk de items online of kom eens langs in onze showroom en laat je verrassen door het vakmanschap en de kwaliteit waarmee ieder meubelstuk is vervaardigd.

Populair: Henders & Hazel salontafels | XOOON salontafels | Feelings salontafels

Het assortiment van designlabel Beek kenmerkt zich door modern vormgegeven meubels met een transparant verhaal. Ieder meubel is met de grootste zorg en precisie ontworpen en vervaardigd. De unieke collectie vind je nu bij Woonboulevard Poortvliet. Bekijk alles van het designlabel Beek online of breng een bezoek aan onze showroom.

De Beek collectie: moderne design meubels

Beek ontwikkelt producten, die zowel functioneel als inspirerend zijn. Het familiebedrijf is gedreven en innovatief en dat zie je terug in de ontwerpen die Beek presenteert. Het assortiment van Beek bestaat uit eettafels, salontafels, bijzettafels, kasten en accessoires. Beek werkt samen met internationaal gerenommeerde designers en deze samenwerking leidt tot unieke design meubels met een moderne uitstraling. Veel Beek designs zijn gemaakt van glas of hebben elementen van glas verwerkt in het ontwerp. Het is een verrassende keuze van Beek om glas te gebruiken als basis voor een meubelontwerp. Waarom kiezen ze hiervoor? Dit laat de transparantie van ieder design zien en dat is precies de missie van het merk Beek.

De maatwerk producten van het merk Beek

Maatwerk is een belangrijk speerpunt voor designlabel Beek. Daarom is op vrijwel ieder product in de collectie het maatwerk icoon van toepassing. Wat houdt dit concreet in? Dat de ontwerpen van Beek in grootte, kleur, vorm en materiaal geheel naar wens zijn aan te passen, mits technisch mogelijk. Zo krijgt het Beek meubel van je keuze een invulling op maat. Hierbij worden ambacht en oog voor detail niet aan de kant geschoven, maar juist als uitgangspunt genomen. Zo ben je met een product uit de Beek collectie verzekerd van een meubel of accessoire, dat jarenlang woonplezier garandeert. Wil je meer weten over het merk Beek, de producten in het assortiment en de mogelijkheden op het gebied van maatwerk? Kom langs in onze showroom in Poortvliet en onze woonexperts vertellen je er graag meer over.