AVEK

AVEK Woonboulevard Poortvliet

Jouw nachtrust is velen malen lekkerder als je slaapt op de matrassen of boxsprings van AVEK. Dat komt omdat AVEK jou ontzettend veel comfort en genot biedt. Niet alleen als je erop ligt, maar ook als je naar de prachtige AVEK bedden kijkt. Het is rustgevend voor de ziel, het lichaam en het oog. Met de ambachtelijke matrassen op maat lig jij altijd op het bed van jouw dromen. AVEK bedden worden met liefde geproduceerd en dat valt te zien en te voelen. Geniet dan ook van de liefde van een AVEK matras of boxspring en bekijk de gehele collectie op onze website. Voor het ultieme comfort moet je ook goed liggen. Vraag daarom bij jouw AVEK bed gerust slaapadvies aan om extra te genieten van jouw matras of boxspring. 

Populair: AVEK boxsprings | AVEK matrassen | Logeerbedden

Producten 1-24 van 248

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

Dromen over en op AVEK bedden

Het perfecte bed uitzoeken is een lastige taak. Wat is de juiste lengte? Hoe stevig moet het matras zijn? Welke stoffen zijn erin verwerkt? Ga zo maar door. AVEK heeft op al deze vragen echter een antwoord. Door de grote collectie van bedden op maat heb jij altijd een heerlijke nachtrust. Kies jouw eigen lengte, breedte, vering en zelfs toppers. Door de vele keuzes kun jij dromen van een ideale nachtrust. Het belangrijkste is, dat je niet meer hoeft te dromen, want die ideale nachtrust wordt realiteit met de AVEK bedden. De hoge kwaliteit en strakheid stralen van de AVEK matrassen en de AVEK boxspring af. De ontwerpers doen er alles aan om jou maximaal comfort te bieden. Het maakt niet uit of je op een boxspring met stoffen bekleding ligt, of in jouw eigen ledikant op ene pocketschuim AVEK matras – bij AVEK krijg je de nachtrust van je dromen. Kijk eens naar de bijzonder populaire AVEK Ninety serie. Vooral de AVEK boxspring Ninety is een boxspring om van te dromen. Hij ligt niet alleen lekker en bied je niet alleen de allerbeste nachtrust, hij biedt je ook nog eens rust aan je ogen en stijl aan je kamer. Droom daarom verder op jouw op maat gemaakte matras of boxspring van AVEK en kies jouw favoriet uit de grote collectie.

AVEK bedden: Arbeid, vlijt en kwaliteit

AVEK is een ambachtelijk bedrijf wat is ontstaan in Friesland. De heer Kok, de oprichter, was een man die bedbodems maakte voor de Friesen. Het viel dhr. Kok op dat hij steeds maar weer bedden op maat moest maken voor de bedstedes. Daar komt het idee van AVEK vandaan. Sinds 1927 maakt AVEK bedden die passie en kwaliteit uitstralen. Daar staat AVEK namelijk ook voor; Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. In elk bed valt duidelijk de ambacht en passie van de familie (Roelf) Kok te zien. Door de jaren is AVEK tot een grootmacht gegroeid op de beddenmarkt. Vanuit het prachtige Surhuisterveen in Friesland tot in het bruisende leven van Amsterdam en Brugge. Ze leveren inmiddels geen bedden meer voor bedstedes, maar met hun matrassen en boxsprings springen ze door hun hoge kwaliteit boven de concurrentie uit. Buitenom de kwaliteit zit er aan elk bed een persoonlijke touch, het bed is tenslotte op maat gemaakt voor jou. De vakmensen die de AVEK bedden maken steken in elk bed ook een stukje van hun eigen passie. Daaruit blijkt de prachtige ambacht en passie van AVEK. Voel de passie, vlijt en kwaliteit die in het bed is gestoken als je ligt op jouw op maat gemaakte AVEK matras of AVEK boxspring. Daardoor kun je jarenlang genieten van comfort, plezier en rust in jouw slaapkamer.

Slaap altijd lekker op jouw boxspring of matras van AVEK

Slaap altijd op Friese topkwaliteit met de bedden van AVEK. Kies jouw comfortabele AVEK boxspring of AVEK matras en geniet van rust in jouw slaapkamer. AVEK heeft bijzonder veel locaties over het gehele land en zelfs in België. Ook Woonboulevard Poortvliet is één van die locaties die AVEK bedden aanbiedt. Het grote voordeel van AVEK is dat jouw bed altijd volledig op jou is afgesteld. Combineer dat met het slaapadvies wat we bij Woonboulevard Poortvliet aanbieden en je slaapt elke nacht als een roos. Kom daarvoor langs in onze XXL-showroom en ervaar zelf dat de AVEK matrassen ideaal liggen. Aan de hand van het slaapadvies loop jij naar huis met het perfecte matras op maat of de ideale boxspring van AVEK.

AVEK slaapsystemen bij Woonboulevard Poorvliet

 • Ontdek het comfort van AVEK boxsprings en matrassen
 • Laagste prijsgarantie
 • Vijf jaar garantie
 • Maatwerk mogelijk