Artifort Woonboulevard Poortvliet

Artifort

Met producten van Artifort heb je altijd een meubel wat met jouw interieur en de tijd meegaat. De vele ontwerpen zijn toonaangevend, tijdloos en kleurrijk. Doordat elk onderdeel door topdesigners worden gemaakt krijg je Artifort meubelen van topkwaliteit. Jij ziet kunst en hebt comfort ineen met een Artifort stoel, een Artifort bank of een Artifort fauteuil. Elk Artifort meubel is gemaakt met karakter, passie en stijl. Het maakt niet uit welk meubel je van dit stijlvolle merk kiest, het is altijd comfortabel en tijdloos. De designmeubelen van Artifort zijn allemaal verkrijgbaar op de website van Woonboulevard Poortvliet. Bekijk de Artifort meubelen fysiek en ontdek hoe lekker ze zitten in onze XXL-showroom.

Populair: Artifort fauteuils | Artifort draaifauteuils | Artifort banken | Artifort eetkamerstoelen

Producten 1-24 van 30

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina

Altijd comfort op een Artifort stoel, fauteuil of bank

Als je naar een museum gaat en de kunst bewonderd mag je nooit zo dichtbij komen dat je het aan kunt raken. Met de kunststukken van Artifort mag dit echter wel en bovendien zitten ze ook ontzettend lekker. Het designlabel heeft meerdere vakmensen en designers die werken aan één meubel om dan tot het ideale meubel te komen. Daarin verwerken ze de meest comfortabele stof zodat jij altijd goed zit. Al generaties lang verwerken zij hun kennis in de meubels om tot de beste uitkomst te komen. Een Artifort stoel is bijvoorbeeld niet zomaar een stoel. Hier zit dagen werk in met ontwerpen en afwerken met hoogwaardige materialen en door vakmensen. Artifort staat ervoor dat hun meubels levenslang meegaan. Zo kan jij geheel jouw leven genieten van stijl en comfort in jouw huis. Kies voor een Artifort bank in huis waardoor je jarenlang met de familie kan genieten van rust, comfort en gezelschap. Rust zelf uit in de Artifort fauteuil en lees over alle zachtheid die de Artifort meubels bieden. Zelfs tijdens het eten kun je genieten van comfort. Kies daarmee voor Artifort eetkamerstoelen en combineer ze met een prachtige houten eettafel, ook van Artifort. Jij kan jouw hele huis inrichten met de prachtige designermeubels van Artifort. Kies zelf jouw favoriet op de website van Woonboulevard Poortvliet en geniet van stijl en rust die de Artifort meubelen bieden. Voel zelf hoe comfortabel ze zijn in onze XXL-showroom.

Art & Comfort bij Artifort

De naam van Artifort is gebaseerd op twee woorden; Art & Comfort of nog specifieker; op ‘Ars’ wat kunst betekend en ‘Fortis’ wat kracht betekend. Dat betekent dat hun meubels het karakter hebben van kunst en een bijzonder hoog comfort om extra lekker te zitten. Het karakter van kunst overleefd elke woontrend. Een Artifort stoel als de Armstoel Jima is bijvoorbeeld erg kunstig ontworpen met een open achterzijde en hele zachte ronde vormen. Door de kunstige look in opvallende kleuren worden de meubels bovendien tijdloos. Deze kunstlook krijgen de meubels door de ontwerpers die ze gemaakt hebben. Dit zijn kunstenaars op zich. Kijk eens naar een Artifort salontafel van Claesson Koivisto Rune of een Artifort draaifauteuil van Luca Nichetto of een andere stijlvolle draaifauteuil als de Artifort 510. Bij Artifort maken kunstenaars de meubels. Hun passie voor het kunstwerk wordt verkondigd in het ontzettend hoge comfort en de felle kleuren van de meubels. Daarvoor zijn de vakmensen die het kunstwerk tot een comfortabel en zacht geheel maken. Bovendien zoeken de ontwerpers altijd naar een innoverend ontwerp. Kijk ook eens naar de Artifort Mare collectie, bij welke kunst, comfort en functionaliteit hoog in het vaandel staan. Zo zijn er nog vele Artifort collecties bij Woonboulevard Poortvliet die in ook in jouw huis niet kunnen missen. Bekijk ze nu op de website of bezoek de grote showroom van Woonboulevard Poortvliet.

Verliefd op Artifort design meubels bij Woonboulevard Poortvliet

Door de kunstzinnige en comfortabele ontwerpen word jij binnen no-time verliefd op de Artifort meubelen. Kies jouw bank, fauteuil of stoel van Artifort en droom weg in een zacht en strak designmeubel. Bovendien zal je voor altijd verliefd wezen op de Artifort meubels door de tijdloze uitstraling; het meubel gaat altijd met je mee. Het comfort en de look van een Artifort stoel, zoals de Artifort Shark, zal voor altijd in je geheugen gegrift staan. Als je nog geen liefhebber van design bent, dan word je dat wel door de meubels van Artifort. Verschillende items van het merk zijn zelfs opgenomen in de collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou. Kies jouw favoriete kunstwerk op de website van Woonboulevard Poortvliet en geniet van rust, kwaliteit en comfort. Laat in jouw huis zien dat kunst tijdloos is en jou altijd een goed gevoel geeft – zowel van binnen als van buiten.