Annuleren en retourneren voorwaarden

 Bij Woonboulevard Poortvliet maken we onderscheid in drie verschillende producten. Het grootste deel van onze collectie is maatwerk. Dit houdt in dat een product speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Dan zijn er nog de voorraadproducten, deze producten worden precies zo geleverd zoals jij ze in de showroom ziet staan. Ten slotte hebben we showroommodellen, deze producten komen rechtstreeks uit de showroom. Voor elk van deze producten gelden andere voorwaarden als het gaat om annuleren of retourneren.

  • Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren, ongebruikt en zoveel mogelijk in de originele verpakking.
  • Is een product toch vervuild of beschadigd dan beoordelen onze specialisten of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.
  • Indien het product in gebruik is genomen en binnen 30 dagen een gebrek ontstaan behouden we het recht op herstel.
  • Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

Annuleren of retourneren Maatwerkproducten

Een maatwerkproduct van Woonboulevard Poortvliet is een product dat speciaal voor jou gemaakt is. Heb je een maatwerkproduct besteld bij Woonboulevard Poortvliet, dan gelden er specifieke voorwaarden voor het annuleren of retourneren.

Annuleren maatwerkproduct

Woonboulevard Poortvliet denkt met je mee en daarom kun je de bestelling voor een maatwerkproduct annuleren of wijzigen. Dit kan helaas niet kosteloos. Voor het annuleren van een bestelling wordt 30% van het oorspronkelijke orderbedrag in rekening gebracht. Ben jij al geïnformeerd dat de (deel)levering gaat plaatsvinden en wil je toch annuleren? Dan wordt 50% van het oorspronkelijke orderbedrag in rekening gebracht.

Wijzigen maatwerkproduct

Wil je de bestelling wijzigen? Dan moet je de eerste bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen, er wordt dan 30% van het oorspronkelijke orderbedrag in rekening gebracht. De orderadministratie van de woonboulevard helpt je met het aanpassen van je bestelling. Je bereikt de orderadministratie via 0166 619100. Zorg ervoor het ordernummer bij de hand te hebben voor een snelle afhandeling.

Ruilen maatwerkproduct

Voor maatwerkproducten geldt bij Woonboulevard Poortvliet een verkorte zichttermijn van vijf dagen. Binnen 5 dagen na levering mag je bestelling worden geruild. Je ontvangt daarna 70% van het originele orderbedrag retour in de vorm van een korting op je nieuwe aankoop. De nieuw geleverde aankoop zal zo snel mogelijk retour gehaald worden. Er zullen geen extra kosten in rekening gebracht worden voor transport.

Een maatwerkproduct annuleren of retourneren? Neem dan contact op met onze orderadministratie.

Annuleren of retourneren Voorraadproducten

Bij Woonboulevard Poortvliet heb je een extra lange zichttermijn van 30 dagen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je het product in goed fysiek bezit heb ontvangen. Wanneer je besluit dat je de bestelde producten niet wilt houden, dan kun je deze kosteloos terugsturen. Zorg ervoor dat je ons wel binnen deze 30 dagen hiervan op de hoogte brengt, door het Europees modelformulier in te vullen en aan ons toe te zenden. Nadat je aan ons kenbaar hebt gemaakt dat je gebruik wenst te maken van de zichttermijn heb je daarna nog 30 dagen om de producten te retourneren. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

Elk product dat wordt geretourneerd naar Woonboulevard Poortvliet dient in onbeschadigde staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Indien u een zelfmontage product al gemonteerd heeft, dan dient u dit ongemonteerd terug te sturen. Waardevermindering, oplopend tot 100%, zal in rekening worden gebracht al naar gelang of wij het product nogmaals kunnen verkopen.

Het terugsturen van een bestelling van Woonboulevard Poortvliet is afhankelijk van de bezorgmethode van de te retourneren producten. Retourneren is gratis via PostNL als je gebruikmaakt van ons antwoordnummer. Als je gebruik maakt van ons antwoordnummer/retourlabel, houd er dan rekening mee dat het risico voor de terugzending bij jou als consument blijft liggen. Mocht het product kwijtraken tijdens de retournering, dan is dit jouw risico. Wij raden je daarom aan ​(bij hogere orderwaarde) je verzending te verzekeren en een verzendbewijs te bewaren:

Woonboulevard Poortvliet XXL

Antwoordnummer 14302

4693 WP Poortvliet

Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor eigen rekening.

Vul hiervoor het retourformulier in en voeg deze bij je pakket. Het retourformulier vraag je hier aan.

Wil je grotere artikelen retourneren zoals een bank of een bed? Dan halen we jouw bestelling op met onze bezorgservice. Hiervoor rekenen wij eenmalig € 65 ophaalkosten. Ook hiervoor vul je het retourformulier in, dat je hier kunt aanvragen.

Annuleren of retourneren showroommodellen

Showroommodellen zijn producten waar een korting op verstrekt is omdat deze in de showroom hebben gestaan. Ook voor showroommodellen geldt een extra lange zichttermijn van 30 dagen. Hiervoor worden ophaalkosten à € 79 gerekend. Of je kunt op eigen gelegenheid het product terugbrengen. Wij verzoeken je echter het door ons te laten ophalen, dit om schades zo veel mogelijk te voorkomen. Dit geldt niet voor de producten van Woonoutlet07.

Wil je jouw product retourneren? Zorg er dan voor dat je onze orderadministratie binnen 30 dagen op de hoogte stelt. Dit doe je door het Europees modelformulier in te vullen en aan ons toe te zenden. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

We halen jouw bestelling op met onze bezorgservice, hiervoor rekenen we € 65 ophaalkosten. Vul het retourformulier in en voeg deze bij je pakket. Het retourformulier vraag je hier aan. Uiteraard moet het product in onbeschadigde staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggestuurd worden.