Design Your Box

Ontwerp je persoonlijke boxspring in een paar simpele stappen

Een goede nachtrust willen we allemaal. Iedere morgen fris en uitgerust uit bed springen met een glimlach. En daar horen rugpijn, hoofdpijn of last van je gewrichten zeker niet bij. Met het programma Design Your Box reken je af met je slaapproblemen, want elke boxspring is volledig af te stemmen op jouw wensen.

Design Your Box is een uniek boxspringprogramma met onbegrensde mogelijkheden, zodat er een perfecte match is voor iedereen. We maken het je niet moeilijk met een lange vragenlijst. In een paar stappen stel je jouw nieuwe boxspring samen, die voldoet aan je slaapwensen en die past bij de stijl van je interieur

We gaan van start!

Stap 1 | Kies je hoofdbord
Bepaal de sfeer en uitstraling van je boxspring door het kiezen van hoofdbord Sky, Button, Frame of Ranch. Vier verschillende modellen en stuk voor stuk eyecatchers die een persoonlijk stempel drukken op je boxspring.

Stap 2 | Kies je matras
Het matras is het belangrijkste onderdeel van de boxspring voor jouw slaapcomfort. De standaard pocketveringmatras bij deze boxspring heeft zeven comfortzones en is leverbaar in medium en firm. Tegen een kleine meerprijs is een micropocket matras leverbaar, die superieur ligcomfort belooft.

Stap 3 | Kies je comfort
Maak de perfecte combinatie van boxspring, matras en topper voor optimaal genieten. Kies uit een HR topper, Visco topper of Latex topper, die allemaal zijn uitgevoerd met een luxe, genopte tijk.

Stap 4 | Kies je materiaal en kleur
In de eerste stap heb je al een hoofdbord geselecteerd en nu is het tijd voor het kiezen van je favoriete materiaal en kleur. Met een ruime keuze in stof en leerlook in een scala aan kleuren vind je gegarandeerd een match met de stijl van je interieur.

Stap 5 | Kies je accessoires
Maak je droominterieur compleet met het toevoegen van diverse accessoires. Items zoals een hocker, nachtkastje en voetenbank maken de slaapkamer één geheel.

Extra :
Elke boxspring uit het Design Your Box programma is standaard uitgevoerd met een sterk houten frame en heeft een ideale in- en uitstap hoogte. Je hebt de keuze tussen exemplaren in diverse formaten vanaf een breedte van 90 centimeter en tot een lengte van 220 centimeter.

Boxspring Ranch

Waan je in een luxe hotel met boxspring Ranch in je slaapkamer, want de comfortabele boxspring heeft niet alleen een elegante uitstraling in landelijke stijl, maar is met zijn verstelbare bodem en matras van hoogwaardige kwaliteit een oase van rust. De boxspring is bekleed met stof Relax in de kleur espresso en voorzien van een hoofdbord met een stoer carréstiksel in contrasterende lichte kleur. Ook de twee voetborden en twee pocketveringmatrassen zijn bekleed met deze zachte stof in de kleur espresso, zodat een eindresultaat met klasse wordt bereikt. De matrassen zijn voorzien van zeven comfortzones, die de contouren van je lichaam volgen en hiermee optimale support bieden. Met de toevoeging van een splittopper met een afdeklaag van koudschuim biedt de elektrisch verstelbare boxspring de perfecte ondergrond om heerlijk uit te rusten en verfrist wakker te worden.