We zitten middenin een veranderingsproces en dat zie je ook terug in de woontrends van 2022. De pandemie heeft gezorgd voor een kanteling in de wereld. Waar we eerst gericht waren op het behalen van resultaten, staan nu menselijkheid en compassie steeds meer centraal in onze maatschappij. Er is behoefte aan verbinding en gelijkheid, samen naar hetzelfde doel streven. Ook het succes van vrouwelijk leiderschap komt steeds meer op de voorgrond te staan, deze manier van leidinggeven zorgt voor verbinding maar ook voor het wegnemen van zorgen stress.

Woontrend Safe Haven speelt in op deze ontwikkelingen. Met deze trend creëer je een echte seventies vibe, waarin verbinding centraal staat. Het kleurenpalet van deze trend bestaat uit roze- en bruintinten, die de zachte kant van vrouwelijk leiderschap uitlichten. Het roept een geruststellend en ontspannen gevoel op. Deze warme en kleurrijke trend is perfect om een knus gevoel in je interieur te vangen tijdens de koude wintermaanden. Als basis heeft deze trend aardetinten als rusty red, baked clay en terracotta. Ook in het materiaalgebruik en de vormgeving wordt gekeken naar de maatschappelijk behoeften aan verbinding. Verschillende vormen worden vloeiend met elkaar verbonden. Laat je inspireren door afgeronde vormen en bollige meubels met een lieflijke look. Zachte stoffen en pluizige materialen in roze kleurtinten geven een warme uitstraling aan jouw interieur. Kies voor een fauteuil in een warme terracotta kleur met afgeronde vormen of verrijk je interieur met kussens in een zachte velvet stof. Met deze woontrend lijkt je interieur je te omarmen.

Safe Haven in jouw interieur

Net zo dol op deze woontrend als wij dat zijn? Je haalt hem heel gemakkelijk in huis met de ruime collectie meubels van Woonboulevard Poortvliet. Je maakt je interieur direct warmer en knusser met een fijne warme fauteuil. Merken als BePureHome, WOOOD en XOOON hebben prachtige meubels in ronde vormen en zachte kleuren. Perfect om de Safe Haven woontrend mee te realiseren in jouw huis. Klein beginnen? Kies dan voor accessoires in met afgeronde vormen of zachte kussen in roze- of bruintinten of fleurige pasteltinten. Zo wordt je interieur in een handomdraai vrolijker, vriendelijker en zachter.

Interieuradvies bij Woonboulevard Poortvliet

Vind je het lastig om jouw interieur in te richten volgens de laatste woontrends? Of wil jij Safe Haven graag terugzien in jouw woonkamer? Dat begrijpen wij heel goed. Vaak is het lastig om de juiste meubels te vinden en deze te combineren. Daarom staan onze interieuradviseurs altijd voor je klaar. Met keuze uit verschillende pakketten vind je altijd een advies dat bij je past. Na een uitgebreid interieuradvies van Woonboulevard Poortvliet Weet jij precies hoe jij jouw interieur helemaal naar eigen wens kunt stylen. Zo creëer je samen met onze interieuradviseurs een interieur waar je je echt thuis zult voelen. Vraag nu jouw interieuradvies hier aan, dan zien we je snel in onze showroom!