Ingetogen Chic

Met deze koude dagen is een warm ogend interieur zeer welkom. De nieuwe interieurstijl voor dit jaar is dan ook perfect! Met Ingetogen Chic ligt de focus van jouw interieur op zachte materialen die warmte uitstralen. Bij uitstek de perfecte woonstijl om je thermostaat een aantal graden naar beneden te kunnen zetten. Kies voor warme kleuren en aaibare structuren, dit geeft een gevoel van verwarming en verbinding. Deze woonstijl voelt als een ultieme, zachte en liefdevolle omhelzing. Hoe je de Ingetogen Chic woonstijl in jouw interieur terug laat komen? We vertellen je er vandaag alles over!

Opvallende trendkleuren

Waar interieurtrends en woonstijlen lange tijd inspeelden op natuurlijke kleuren zijn daar een aantal verrassende kleuren bijgekomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paars of karamel maar ook camouflagegroen is een kleur die je veel terugziet in dit nieuwe interieurjaar. Door deze kleurenwaaier in een palet te gebruiken creëer je een trendy kleurenmix in huis. Je huis voelt direct aan als eigentijds en tijdloos tegelijkertijd. Voer de kleuren door in meubels en materialen ter decoratie om zo een compleet geheel te vormen in je interieur.

Groentinten geven je het warme en knusse gevoel van de winter. Met lichte kleuraccenten van lila, karamel of oker zorg je voor een hele nieuwe dimensie in je interieur. Een linnenlook aan je raambekleding maakt dat je interieur natuurlijk, warm en tijdloos aanvoelt. Perfect om de rust en warmte in huis te creëren die zorgt voor een ontspannen sfeer.

Vooral karamelkleurige accessoires doen het goed bij deze woonstijl. Ze ogen extra warm en comfortabel en zorgen voor een ‘complete look’ als het om je interieur gaat. Het natuurlijke gevoel komt ook dit jaar weer terug maar dan met een heel andere insteek. Wij zijn fan!

Stylingtip: zacht oogt warm

Kies voor warme hoogpolige structuren en dikkere stoffen. Wat lange tijd werd afgedaan als oubollig en saai maakt dit jaar zijn comeback! Het voelt niet alleen heerlijk aan maar oogt ook zacht en warm. Iets wat we in deze tijd van het jaar goed kunnen gebruiken. Voor de raambekleding kies je ook een wat dikkere stof, dit zorgt ervoor dat de kou minder snel je woonkamer binnendringt. Kies dan bijvoorbeeld voor een groene kleur of ga voor een vloerkleed met een dikke structuur in natuurtinten voor een instant warm ogend interieur.

Ingetogen chic bij jou thuis

Bij Woonboulevard Poortvliet merken we vaak dat de woonstijlen die ieder jaar gepresenteerd worden, lastig door te voeren zijn naar je eigen interieur. Want waar begin je? Moet je elk jaar je hele woonkamer opnieuw schilderen? De boel steeds opnieuw verbouwen? Welke meubels passen er dan het best bij de nieuwste trends en stijlen? Zo veel vragen! Vind je het lastig om jouw ideale interieur samen te stellen? Onze interieuradviseurs staan graag voor je klaar. Zij zijn niet alleen op de hoogte van de laatste trends maar kunnen je ook helpen om de meubels te vinden die perfect passen bij jou én de woonstijl die jij wil doorvoeren in je interieur. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Maak dan nu een afspraak voor interieuradvies en dan kijken we samen onder het genot van een bakje koffie of thee hoe we jouw droominterieur kunnen realiseren.