Juiste matras

Misschien herken je het wel: je wordt elke ochtend wakker met pijnlijke ledematen of stijve gewrichten. Fris opstaan is er voor jou niet bij, het voelt eerder alsof je veel te weinig uren hebt geslapen. Al deze vervelende ervaringen kunnen veroorzaakt worden door een essentieel onderdeel van je bed. Namelijk de matras. Vandaag vertellen we je meer over jouw matras.

Het liefst wil je iedere ochtend opstaan met een grote glimlach op je gezicht. Helemaal lekker uitgerust en klaar voor een nieuwe dag. Een goede nachtrust is daarbij zeer belangrijk maar hoe zorg je nu dat je lekker kunt slapen? Onder andere door het kiezen van het juiste bed, een bed dat past bij jouw lichaam. De matras is daar een groot onderdeel van. Ligt jouw matras niet helemaal lekker? Dan kunnen de volgende zaken een rol spelen.

De juiste ondersteuning

Het kiezen van de juiste matras gebeurt niet zomaar. Om tot een goed passend matras te komen wordt met een hoop facetten rekening gehouden. Daar weten onze slaapadviseurs bij Woonboulevard Poortvliet XXL alles van. Zo is het belangrijk om rekening te houden met eventuele lichamelijke klachten wanneer een matras wordt aangeschaft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nekklachten maar ook zeker rugklachten. Want wist je dat 1 op de 5 mensen last heeft van terugkerende rugklachten? De juiste ondersteuning van de matras zou mogelijk kunnen helpen deze klachten te verlichten.

Voorkeurshouding

Het is dus belangrijk om op het lichaam te letten. Maar ook leeftijd speelt een rol bij het vinden van de juiste matras. Iedere levensfase heeft andere behoeftes waarop ingespeeld moet worden. Wordt het lichaam op de juiste manier ondersteund? Lig je goed en lekker op de matras? De enige manier om daar achter te komen is door de matras te testen. Onze slaapexperts geven uitgebreid advies als het gaat om een passend matras omdat zij weten hoe belangrijk dit is. Bij het proberen van verschillende matrassen kijken zij met je mee. Jij voelt aan of je lekker ligt en zij kijken of je vervelkolom goed op de matras ligt, of je schouders in de juiste houding liggen en wat je voorkeurshoudingen zijn (denk aan buik-, zij- of rugslaper). Alles voor een optimale ontspanning.

Een geschikt matras vinden doe je dus niet zomaar. Wil je écht lekker slapen dan komt daar professioneel advies bij kijken.

juiste matras

Het juiste slaapadvies

Hoe zorg je er nou voor dat je lekker slaapt? Want eerlijk is eerlijk: lekker slapen is wat iedereen wil! Op die lastige vraag zoeken onze slaapexperts samen met jou het beste antwoord. Dat doen zij door middel van een uitgebreid slaapadvies. Tijdens zo’n advies wordt er niet alleen rekening gehouden met jouw wensen maar wordt er ook gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft om een goede nachtrust te kunnen krijgen. Wist je dat je zo’n slaapadvies heel gemakkelijk en helemaal gratis via onze website kunt aanvragen?

Omruilgarantie

Het kan zijn dat je matras niet de beste keuze is voor jouw lichaam. Ligt de door onze slaapadviseurs geadviseerde matras toch niet helemaal lekker? Dan kun je jouw aangekochte matras binnen 90 dagen eenmalig omruilen. We doen er graag alles aan om jou van een optimaal slaapcomfort te voorzien.

Wil je meteen een afspraak maken met een van onze slaapadviseurs? Dat kan nu heel gemakkelijk via de website. Je hoeft alleen maar dit formulier in te vullen, dan doen wij de rest!