LAZY SUNDAY MET DE SUNDAY BOXSPRING

Zondag, een dag waarop even niks hoeft. Geen wekker, geen werk, geen stress. Gewoon ontspannen wakker worden en relaxed aan de dag beginnen. Ik houd ervan om de zondagochtend lekker te blijven liggen in bed met een goed boek of leuk tijdschrift en een mok koffie erbij. Zo kan ik even alles om me heen vergeten. Voelde elke dag maar als een zondag! Dan heb ik goed nieuws voor je, want met de luxe Sunday boxspring wordt deze droom werkelijkheid. In deze blog vertel ik je alles over dit comfortabele concept!

☼ SLAAPFEEST MET DE SUNDAY BOXSPRING

Het combineren van een perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en een ongeëvenaard ligcomfort zorgt voor een ultieme slaapbeleving. Dat is precies wat de Sunday boxspring voor je doet! De matrassen van de boxspring zijn voorzien van een kern met high-low veren en dit zorgt voor een zeer ontspannen manier van slapen. Daarnaast is dit bed prachtig om te zien. De moderne vormgeving en de afwerking in een kleur naar keuze maken hem passend voor iedere slaapkamer.

☼ WAKE UP THE FRESH WAY WITH SUNDAY

Als je net als ik graag in bed leest of een film kijkt, dan is een elektrische Sunday echt iets voor jou. Het hoofd- en voeteneind zijn apart verstelbaar, zodat je altijd de juiste relaxhouding kunt vinden. Heb jij snel last van je onderrug? Dan is mijn tip om zowel het hoofd- als het voeteneinde een klein beetje omhoog te zetten. Zo ligt je rug in een kommetje en dat is de beste houding om in te slapen.

☼ HET IS TIJD VOOR EEN SUNDAY

Ben je al langer van plan om een nieuwe boxspring aan te schaffen? Dan vind je nu bij Slaapwereld XXL een bijzonder leuke aanbieding. Je kunt de topper van de Sunday boxspring nu heel eenvoudig upgraden naar een Airflow topper, nu voor maar € 99. Met de toevoeging van een mini-pocket voor extra ventilatie slaap je iedere nacht nóg lekkerder.

Wil je meer weten over de Sunday boxspring of hem in het echt bewonderen? Mijn collega’s en ik heten je van harte welkom bij Slaapwereld XXL voor een persoonlijk advies. We nemen er alle tijd voor om samen met jou een boxspring te kiezen, die volledig aan jouw slaapwensen voldoet.

Leuk dat je mijn blog weer hebt gelezen en graag tot de volgende keer! In mijn volgende blog vertel ik je meer over het merk Auping en hun fantastische producten.