Fifties Vogue

‘Vroeger was alles beter’, zegt men weleens. Breng die goede oude tijd een beetje terug in huis met de trend Fifties Vogue. Deze trend staat helemaal in het teken van de opkomende vrolijke feestsfeer in de jaren 50. Dat zie je terug in de stijlvolle en felle vintage kleuren die onderdeel zijn van deze trend. Zo heb je het prachtige zachte roze, lief lichtblauw en gedurfd paars. De materialen die erin gebruikt worden zijn vooral velvet stof en goud, deze stralen luxe uit. In die tijd was alles wat blonk luxueus en dat doen deze artikelen zeker. Gebruik de zachte fluwelen stof in je eetkamerstoelen of hoekbanken en verwerk het elegante goud in al jouw accessoires. Kies bijvoorbeeld eens voor Armstoel Elaine Pale van WOOOD of voor dat gouden accent in Wanddeco Ginkgo Goud van Feelings. Haal de fifties terug in huis en maak van oud nieuw met de trend Fifties Vogue.

Fifties Vogue

We verlangen allemaal wel eens terug naar die goede oude tijd. Breng die periode ook in je huis met de trend Fifties Vogue. Deze trend gaat gepaard met het opkomen van de vintage en designstijl en het constant aanpassen van de oude garde aan de vernieuwende wereld. Deze trend omarmt bovendien de inclusiviteit van de ouderen in de ‘nieuwe’ maatschappij. Zo zullen we onze stress verminderen en ons wanen in een betere tijd.

Deze trend om weer terug te gaan naar de oude tijd waarin alles beter was, wordt verkondigd door de stijlvolle kleuren in de trend. Zo zijn er felle en opvallende kleuren als roze, paars, lichtblauw en goud gebruikt om je te wanen in het feestleven in de jaren 50. De vormen zijn grotendeels rond om jouw kamer een verwelkomend gevoel te geven. Het moderne materiaalgebruik is verder erg hoogwaardig en er worden weinig dessins gebruikt. Zeker het materiaal goud en velvet zijn luxe materialen die de oude stijl terugbrengen in een nieuw jasje.

Vormen

De gebruikte vormen zijn rond of bolvormig en daarmee uitnodigend. De vormen passen ideaal bij elkaar en vloeien in elkaar over. Het interieur wordt in een nieuw stijlvol jasje gedaan en lijkt je uit te nodigen om naar binnen te komen.

Kleuren

De kleuren zijn echte klassieke kleuren als felroze, lichtpaars en lichtblauw. Het wordt aangevuld met pasteltinten van de hiervoor genoemde kleuren en ook de luxekleur goud komt vaak naar voren.

Dessins

In deze trend worden nauwelijks dessins gebruikt. Zo zijn er enkele dessins in tafels, maar ze zijn over het algemeen van ondergeschikt belang.

Materialen

De materialen zijn bijzonder luxe maar comfortabele materialen. Dit zijn namelijk hoofdzakelijk velvet en goud. Velvet is een elegante stof die klasse en hoogwaardigheid uitstraalt. Vrijwel hetzelfde geldt voor het gebruik van goud, het geeft warmte. Beide zijn materialen die erg comfort-gevend zijn en je kamer een stuk gezelliger en stijlvoller maken. Behoud jouw favoriete strakke uitstraling in je kamer met deze trend.