Een goede start met HML Bedding

De feestdagen liggen achter ons en ik kan terug kijken op gezellige dagen met familie en vrienden. In januari is het tijd voor een nieuwe start en bij Slaapwereld XXL beginnen we dit jaar met het introduceren van de collectie van HML Bedding. De producten van dit Nederlandse familiebedrijf zijn toegevoegd aan het assortiment van Woonboulevard Poortvliet XXL en ik ben hier erg enthousiast over. Als je een HML boxspring combineert met mijn slaaptips en een vrijblijvend interieuradvies, dan slaap je als nooit tevoren in 2017.

1 | Slapen met HML Bedding

Goed slapen vergt maatwerk. En daarom is iedere boxspringcombinatie van HML Bedding zonder meerprijs te voorzien van extra opties, zoals een hoofdbord in afwijkende afmeting. Met een royale keuze in modellen en opties biedt de HML Bedding collectie zeker een boxspring, die bij jou past. En met een bijpassend hoofdkussen en dekbed kies je voor de beste ondersteuning en het hoogste comfort. Zo slaap je zeker weten heerlijk in 2017! Vind je het lastig om een boxspring en bijpassende items te kiezen? Bij de afdeling Slaapwereld XXL denken we graag met je mee.

2 | Maja’s slaaptips voor 2017

HML Bedding biedt je een prettig en kwalitatief slaapcomfort, maar natuurlijk spelen er ook andere factoren mee om goed te kunnen slapen. Daarom heb ik mijn slaaptips voor je op een rijtje gezet:

-  Ga op vaste tijden naar bed en sta op vaste tijden op. Een vast slaapritme doet wonderen!

-  Ontspan voor je gaat slapen. Doe geen inspannende dingen en vermijd koffie, zwarte thee, cola en tabak.

-  Slaap niet tussendoor. Een powernap is geen probleem, maar langer slapen dan 20 minuten verstoort je slaapritme.

-  Zorg voor gedimd licht. Een schemerige ruimte bereid je beter voor op de nacht. Ook het licht van je laptop of telefoon zorgt ervoor dat je minder snel in slaap valt.

3 | Interieuradvies voor de slaapkamer

Het creëren van rust in de slaapkamer is uitermate belangrijk voor een goede en gezonde nachtrust. Dit kun je doen door te kiezen voor lichte kleurtinten, een ruimtelijke indeling en een opgeruimde slaapkamer. Natuurlijk laten wij je in een gratis en vrijblijvend interieuradvies graag zien hoe jouw slaapkamer wordt omgetoverd tot een ruimte vol rust en licht. Samen met onze slaapexperts ontdek jij welke producten passen bij jou én bij je huis.

Ik zie je graag terug bij Slaapwereld XXL voor een interieuradvies, een gezellig praatje over de prachtige producten van HML Bedding of om samen de slaapkamer van je dromen werkelijkheid te maken. Tot dan!